Monster Abra V18.2 Nasıldır?

Yoktur hocam. Ancak ben o bütçede STRIX G17 öneriyorum. Net bütçeniz nedir?
En fazla 12.5k hocam. Önceliğim kesinlikle 17.3 ekranlı olması. Sık sık zoom kullandığım için webcam olması gerekiyor. Yoksa Asus Rog'ları düşünebilirdim. Daha önce MSI Leopard ve Asus Tuf iade ettim. Şimdi teknik servisinden dolayı Monster 11.5 tercih etmeyi düşünüyorum.
 
En fazla 12.5k hocam. Önceliğim kesinlikle 17.3 ekranlı olması. Sık sık Zoom kullandığım için webcam olması gerekiyor. Yoksa ASUS ROG'ları düşünebilirdim. Daha önce MSI Leopard ve ASUS TUF iade ettim. Şimdi teknik servisinden dolayı Monster 11.5 tercih etmeyi düşünüyorum.

 
Hocam uzun bir süre harici kamera taşıdığım için biraz külfet olmaya başladı. Eğer Monster tarafında işler yolunda gitmesse en son önerdiğiniz yöntemi de düşüneceğim. Değerli bilgiler için çok teşekkür ederim.
@Radeon RX 5500M hocam Monster'in satış departmanını arayıp Hb'de satılan Abra A7 v11.5.3 cihazın ram'ini sordum. 16gb ram 16x1 şeklindeymiş. Alacak arkadaşların bilgisine.
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı