Abra A5 V20 vs Abra A5 v21.4

Badoo

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayar mühendisliğini kazanan bir çocuk var akrabası sordu bana bilgisayar önerebilir misin diye. Mühendislik için bilgisayarladaki sistem gereksinimlerini bilmiyorum. Ablasının bana ilettiği kullancağı programlar: AutoCAD, Matlab, SolidWorks, Ansys, Excel, catia, ptc creo. Yine bana attığı notebooklar onları da paylaşayım sizlere.

Sizin görüşlerini dinlemek isterim. Neye dikkat etmeli seçerken. Bu bilgisayarlar iyi mi öneriniz var mı?

Monster 1
Monster 2

Monster olmasını geçtim bir de Abra serisi? Alma daha iyi. Belli bir süre Abra A7 v12.2 kullandım değmez başka markalara yönel.

Monsterı bedava verseler almam bütçe nedir?
Valla ablası bana bunları attı sanırım 30 civarı bir şey

Monster olmasını geçtim bir de Abra serisi? Alma daha iyi. Belli bir süre Abra A7 v12.2 kullandım değmez başka markalara yönel.
Allah Allah hani abra serisini bilmiyorum da Tulpar iyi diye biliyorum ben sen direk Monster kötü gibi konuştun benim bildiğim öyle kötü değildi ama kötü mü monster yani?

Vallahi ablası bana bunları attı sanırım 30 civarı bir şey

Allah Allah hani Abra serisini bilmiyorum da Tulpar iyi diye biliyorum ben sen direk Monster kötü gibi konuştun benim bildiğim öyle kötü değildi ama kötü mü Monster yani?

Monster kötü bir marka. Hiçbir ürününü ne alır ne de öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı