Abra A5 v5.2 laptop çift fan ama teki çalışıyor

yigithankoroglu

Decapat
Monster notebook kullanıcısıyım Abra A5 v5.2 kullanıcısıyım Abra A5 V5.2 15.6" Gaming Laptop | Monster Notebook burada PC'nin içi resmi mevcut bakabilirsiniz. Laptop'u 3-4 gün önce genel bakım işlemleri için Monster'a bıraktım içi temizlendi. Termal macunu değiştiler ancak aldığımdan beri laptopun çift fan çıkışı olmasına rağmen tek fan çalışmaya başladı ve sıcaklık değerleri eski tozlu 3 yıllık halinden 2-3 derece düştü. Bu işlemden sonra(çok az bir değer bu bence). İşlemden önce 2 fanda çalışıyordu aradım tekrar getirin bakalım, bir fanın çalışmaması anormal bir durum dedi ama benim oraya getir götür yapacak müsaitliğim yok. Çalışmayan fanı tekrar nasıl çalıştırabilirim? Ne yapmış olabilirler? Yanlışlıkla ki bu diğer fan devre dışı kalmış olabilir. Yardımınıza ihtiyacım var.

Belki ısındığında devreye giriyor olabilir mi? Sistem boştayken mi denedin yoksa bilgisayarı zorlıyacak bir şeyde denedin mi?

Götürmeden müşteri hizmetlerini arayıp durumunu anlatırsan yardımcı olurlar.

Oyundayken biraz geliyor, boştayken hiç gelmiyor. Oyundayken birinden az birinden çok normal mi? Acaba eskiden de mi öyleydi diye kafam karıştı şimdi. Ya da işlemci veya ekran kartı falan solda da ondan mı sol çalışıyor sadece beynim yandı şu an?

Oyundayken biraz geliyor, boştayken hiç gelmiyor. Oyundayken birinden az birinden çok normal mi? Acaba eskiden de mi öyleydi diye kafam karıştı şimdi. Ya da işlemci veya ekran kartı falan solda da ondan mı sol çalışıyor sadece beynim yandı şu an?
:D Sen en iyisi müşteri hizmetlerini ara durumunu anlat. Fanların bu şekilde çalışması normalse zaten sana bilgi vericeklerdir. Anormal bir durum varsa yine bilgi vericeklerdir. Tekrar servise yollarsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı