Abra A7-V11.1.3 vs Tulpar T7-V19.3

Winchester13

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, üniversiteye yeni kayıt oldum bilgisayar programcılığı bölümüne, hem programcılıkla uğraşacağım hem de oyun oynamayı sevdiğimden bu tür bir bilgisayar almak istiyorum. Masaüstü bilgisayarım zaten olduğundan masaüstü önermemenizi rica edeceğim. Aklıma yatan ama arasında kaldığım iki modelin linkini de aşağıya bırakıyorum. Bunlar dışında da önerileriniz varsa yazabilirsiniz. 9 bin TL'yi geçmemesi çok iyi olur. Teşekkürler.

Abra A7-V11.1.3
Tulpar T7-V19.3

Zaten masaüstü sisteminiz var bunu kullanırken 60 Hz olması sıkıntı etmeyin bence fazla para vermeye gerek yok hatta daha çok online ağırlıklı oyunlar oynamak için Monster Abra A5 V15.2 bile fazlasıyla yeterli olur.
Böyle dedikten sonra mantıklı geldi gerçekten. 144 hz için ona o kadar vereceğime masaüstüne 144 hz bir monitör almak daha mantıklı olacaktır. Monster Tulpar T5 V19 nasıl olur ? 1650 ve 1660 TI arasında çok bir fark olur mu acaba ? İzlediğim videolarda neredeyse 40-50 FPS'lik bir fark vardı hatırladığım kadarıyla.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı