Mustafa Serkan Demirtaş
Kilopat
Daha fazla
Bu özellikle ekran tek bir renkle kaplandığında oluyor. Örneğin bilgisayarı yeniden başlatırken gelen yeniden başlat yazısı dışındaki kalan yerler sadece mavi renk ve ekranım siyah yanıp dönüyor sanki ekran rengini siyah yapıyor gibi. Bu sorun özellikle Valorant oynarken çok oluyor. Viper ultisine girdiğimde veya bir sise girerken ekranım sisin rengi olacağına simsiyah oluyor. Ama tek sorun böyle zamanlarda da olmuyor. Seçim ekranında SK'ye seçerken de git gel yapıyor ekran. Sürücüleri silip yeniden yüklemeyi denedim ancak çözemedim. Format atmaktan başka çarem yok gibi bilgisi olan var mı?
Not: Laptopumun modeli bu Abra A7 V11.2 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Güncelleme: Ekrandaki renklerin parlaklığı çok fazla olduğunda böyle olduğunu fark ettim. Intel programından renk ayarı yaparken saturation ayarını arttırdığımda ekran görüntü vermiyor.
Not: Laptopumun modeli bu Abra A7 V11.2 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Güncelleme: Ekrandaki renklerin parlaklığı çok fazla olduğunda böyle olduğunu fark ettim. Intel programından renk ayarı yaparken saturation ayarını arttırdığımda ekran görüntü vermiyor.
Son düzenleme: