Abra A7 V11.3.2 17, 3" Model bilgisayarda drop oluyor

pugN

Centipat
Monster Abra A7 V11.3.2 17, 3" Model bilgisayarda drop problemi yaşıyorum. İşlemci sıcaklığını, işlemci kullanımını ve arkaplanda çalışan uygulamaları takip etmeme rağmen sorunun kaynağını bulamadım Ekran kartım NVIDIA 1650 Ti işlemcim i7 10700HQ 16 RAM var fakat neden drop yediğim hakkında en ufak bir fikrim yok, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Adwcleaner ve Kasperksy ile taratmayı deneyin. Windows orijinal mi?SD
Norton üzerinden taradım herhangi bir problem yok o konuda
Teknik servise götürmeyi denediniz mi bir de bilgisayardan elektrikli testere sesi çıkıyor mu fanı bozuk olabilir.
Fanlarda bir problem yok teknik servise götürmeyi düşünüyorum
Teknik servise götürmeyi denediniz mi bir de bilgisayardan elektrikli testere sesi çıkıyor mu fanı bozuk olabilir.
Monster teknik servisi online olarak yardımcı oluyormu bir bilgin var mı bu konuda

Monster Abra A7 v11.3.2 17, 3" model bilgisayarda drop problemi yaşıyorum. İşlemci sıcaklığını, işlemci kullanımını ve arkaplanda çalışan uygulamaları takip etmeme rağmen sorunun kaynağını bulamadım ekran kartım NVIDIA 1650 Ti işlemcim i7 10700HQ 16 RAM var fakat neden drop yediğim hakkında en ufak bir fikrim yok, yardımcı olursanız çok sevinirim.

RAM'in tek kanal mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı