Abra A7 v11.3 alınır mı?

GaddarKerimm33

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bütçem 10000 TL ve Abra A7 v11.3 17, 3 model bilgisayarı almaya karar verdim. Yorum yapan olursa çok sevinirim. Sizce alınır mı? Ayrıca bir arkadaş bu bilgisayardan 100-150 FPS alacağı oyunlardan düşük FPS alıyormuş. Bu bilgisayarla ilgili yardımcı olan varsa çok sevinirim 2-3 güne alacağım büyük ihtimalle.https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a7-v11-3/

Alınır bence. Düşük FPS sorunu genelde sistemden değil yazılımsal bir sorundur, tabii normale göre düşük FPS'ten bahsediyorum.
Arkadaşlar, bütçem 10000 TL ve Abra A7 v11.3 17, 3 model bilgisayarı almaya karar verdim. Yorum yapan olursa çok sevinirim. Sizce alınır mı? Ayrıca bir arkadaş bu bilgisayardan 100-150 FPS alacağı oyunlardan düşük FPS alıyormuş. Bu bilgisayarla ilgili yardımcı olan varsa çok sevinirim 2-3 güne alacağım büyük ihtimalle.https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a7-v11-3/

Laptop almanızı gerektirecek bir durum yoksa o fiyata RTX'li bir sistem toplanır. (AMD fanboyları gelecek kesin tamam AMD'de toplayabilirsin.)
Hocam maalesef var.Üniversite okuyorum ve yurtta kalıyorum.
Alınır bence. Düşük FPS sorunu genelde sistemden değil yazılımsal bir sorundur, tabii normale göre düşük FPS'ten bahsediyorum.
Hocam bilgisayarın modelini ara kısmında yazınca zaten bu sitede bi konu daha var.Arkadaş bu sistemle 150 fps alacakken csgo da 90 fps falan alıyormuş.Yazılımsal bi sorun büyük ihtimal ama bu tür sorunlar nedense bilgisayar sahibi tarafından hiçbir zaman çözülemiyor.Çünkü bu tür sorunların olduğu konulara baktım ve hiç çözüleni görmedim.Ancak bilgisayarcıya giderse çözülebiliyor.Aynı sorun bende de olur diye korkuyorum sadece.

Hocam maalesef var.Üniversite okuyorum ve yurtta kalıyorum.

Hocam bilgisayarın modelini ara kısmında yazınca zaten bu sitede bi konu daha var.Arkadaş bu sistemle 150 fps alacakken csgo da 90 fps falan alıyormuş.Yazılımsal bi sorun büyük ihtimal ama bu tür sorunlar nedense bilgisayar sahibi tarafından hiçbir zaman çözülemiyor.Çünkü bu tür sorunların olduğu konulara baktım ve hiç çözüleni görmedim.Ancak bilgisayarcıya giderse çözülebiliyor.Aynı sorun bende de olur diye korkuyorum sadece.
O zaman alın ama istediğiniz FPS'i vermez. RAM 8GB.

monster uygun fiyatlısistemler satıyor a7 serisi güzel ama v11.3 değilde sana tavsiyem kesinlikle tulpar t5 v19.2 olur ama 11000 lira rtx 2060 var illa 10000 olacaksada v15.8.3 olabilir hem rahat oyun oynanır hemde çizim grafik ttarzı işleri rahat yaparsın am o tulparı alırsan hafızayi kesinlikle 250 den 50gb ye yada 1tb yükselt

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı