Abra A7 v11.5 vs. ASUS ROG STRIX G17

Bütçe
12000-13000

Yok asla polemik için değil fakat nette araştırıyorum bende doğal olarak 3050 Ti 3060 arasına baktığımda ciddi bir fark oluşuyor tabii ki el elden üstündür ben zaten iddia etmem ama işte 3060 varken 3050 Ti bana göre doğal olarak zayıf. Ve evet gerçektende çok cana yakın birisiyimdir

Ben Lenovo Legion 5 için indirim bekliyorum. Özellikleri hoşunuza gidebilri ama şuan biraz pahalı.

Bu arada bende zamanında bilmem hatırlarmısınız ama Bank Ekspress çatısı altında daha 12 13 yaşındayken burs alırdım banka şubesi ve bankaların o eski panolarını kurardım babam ile beraber

Ben Lenovo Legion 5 için indirim bekliyorum. Özellikleri hoşunuza gidebilri ama şuan biraz pahalı.

Alışveriş sitelerinde bu fiyatların 3 4 günü kaldı ne olacağı belli değil inşallah sizde istediğiniz ürüne istediginiz rakamda sahip olursunuz

Alışveriş sitelerinde bu fiyatların 3 4 günü kaldı ne olacağı belli değil inşallah sizde istediğiniz ürüne istediginiz rakamda sahip olursunuz
Efsane Cuma indirimlerini bekliyorum ben. Bu sene 13 Kasım da. Umarım büyük indirimler olur.

Haftaya gelecek gözüküyor benim de eğer yetişirse atarım fotoğraf ve ilk izlenimlerimi

Efsane Cuma indirimlerini bekliyorum ben. Bu sene 13 Kasım da. Umarım büyük indirimler olur.
Ben de ilk niyetim Kasım indirimlerini beklemekti ama 14 Kasım'da yolcuyum, o yüzden aradan çıkarayım dedim artık... Malum kur tekrar yükselişe geçti 1000 TL indirim güzel bi rakam, umarım güzel fırsatlar yakarlarsınız siz de.

Umarım güzel fırsatlar olur. Bu arada kullanım deneyimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.

Umarım güzel fırsatlar olur. Bu arada kullanım deneyimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.

Valla bende sabırsızlıkla bekliyorum Trendyol express mükemmek hızlı ve şahane çalışıyor 27 sinde aldığım ürün daha biraz önce çıktı İstanbul'dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…