Abra A7 v11.5 vs. ASUS ROG STRIX G17

Bütçe
12000-13000

Hocam bunu kesinlikle tavsiye ederim. Şu anda kullanıyorum ve çok memnunum. (Not: SSD'yi 1TB yaptım.) Ayrıca indirim için son gün onun için bence biraz hızlı olmalısınız.
Edit: Ne yazık ki laptop bitmiş. Onun yerine alternatif olarak buna bakabilirsiniz:
Hocam teşekkürler öneri için fakat 17.3'' ekran bakıyorum. Önerdiğiniz model gerçekten iyi duruyor 2kg olması avantaj.

3060 öneren arkadaşlar benim de gönlüm tabii ki 3060 olmasından yana fakat şu an 14-15bin bandında ve o paralara çıkmak pek istemiyorum. Sizce Kasım indirimlerinde fırsat yakalam şansım olur mu?

Ek olarak Asus ROG Strix 3050 olan (ti olmayan) model 700 TL daha ucuz.

Hocam teşekkürler öneri için fakat 17.3'' ekran bakıyorum. Önerdiğiniz model gerçekten iyi duruyor 2kg olması avantaj.

3060 öneren arkadaşlar benim de gönlüm tabii ki 3060 olmasından yana fakat şu an 14-15bin bandında ve o paralara çıkmak pek istemiyorum. Sizce Kasım indirimlerinde fırsat yakalam şansım olur mu?

Ek olarak Asus ROG Strix 3050 olan (ti olmayan) model 700 TL daha ucuz.

Şu da var tam olarak net değiliz benim ürün gelince göreceğiz @Radeon RX 5500M ile başka konuda yazıştık

Hx017 kod ile biten 3050ti model de per key rgb var gözüküyor

Ayrıca 3050ti bir miktar daha performanslı duruyor özellik olarak cuda sayısı ciddi anlamda daha fazla

Kaç gündür bakıyorum 12 bin bandında 3060 o fiyatlarda yok dün bende gittim ASUS aldım kur düşmediği sürece olacağını da sanmıyorum.

3060 olan modeller için en az 15 bin gözden çıkarmak gerekiyor şu sıralar.

İşte hata yaptınız 13500'e dün baktım' da söylemiştim 3060'lı laptop vardı. Neyse hayırlı olsun diyelim ASUS güzel tercih.

2 yada 3 bin daha bütçe açabilsem MSI kasa monster alacaktım

Sizin paylaştığınız MSI da güç değerleri düşük normal rtx3060dan %20 %30 daha düşük sonuçlar veriyor

Testlerde 3050 ti 80+15 3060 115+15 arasında %30 fark gözüküyor

Tabiki 3060 on 192 bit veriyolu ve cuda farkı normal versiyonunda büyük fark yaratacaktır ama 75w bilemiyorum beklentilerin altında kalabilir

3050ti nin burda çok üzeceğini düşünmüyorum birde 12bin bandında17.3 de en iyi iki alternatiften birisi Asus diğeri abra A7 11.4 veya 11.5 di

Asus seçmemde ki en büyük etken ısı konusu oldu monster tarafında şans işi gibi duruyor biraz da aynı ürün bi kullanıcıda çok problem çıkarırken diğer kullanıcı da hiç problem çıkarmamış

Fiyat konusunda ise Asus 13 bin idi Trendyol da sepette 1000 TL indirimi geldi bende o şekilde aldım yoksa hala bende ürün bakıyor olacaktım yarın veya haftaya bu fiyatın artacağı veya düşeceğinin garantisi yok bu ülkede düşer diye beklenti içine girdiğimiz herşeyin fiyatı artıyor

3050 Ti ile 3060 arasındaki farkı bilseydiniz :) 17'3 yerine bunları alırdınız :)

Ah kardeşim sende Bilgisayar Mühendisi fakülte birincisi olup IBM'de İtalya'da çalıştığımı 30 yaşıma kadar kaç tane bilgisayar topladığımı bilsen sen de bunları yazmazsın :)

Amacım sana kim olduğumu anlatmak veya polemik yapmak değil, belki canlıda çok tatlı konuşan bir insansındır, ama yazılı dilde bu denli net yorumlar yapmamanı öneririm @267305 kardesim. Bir çok farkı biliyorum kardeşime topladığım kasa da 3060ti mevcut fakat ben o kadar her oyunu full performans oynama sevdalısı birisi değilim büyük ekran olması daha önemli benim için, çünkü her zaman monitörüme erişimim olmuyor.

Ben de bu modeli sipariş ettim. @RaMCHoMaNia

ASUS Rog Strix G17 G713ıe-hx017 Ryzen 7 4800h 16gb Ram 512gb Ssd 4gb Rtx3050ti 17.3" Fhd 144hz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Bu fiyatların ben tam tersine artacağını düşünüyorum satıcı GPN'nin kendi sitesinde 13k zaten. Hayırlı olsun ikimize de.

Ah kardeşim sende Bilgisayar Mühendisi fakülte birincisi olup IBM'de İtalya'da çalıştığımı 30 yaşıma kadar kaç tane bilgisayar topladığımı bilsen sen de bunları yazmazsın :)

Amacım sana kim olduğumu anlatmak veya polemik yapmak değil, belki canlıda çok tatlı konuşan bir insansındır, ama yazılı dilde bu denli net yorumlar yapmamanı öneririm @267305 kardesim. Bir çok farkı biliyorum kardeşime topladığım kasa da 3060ti mevcut fakat ben o kadar her oyunu full performans oynama sevdalısı birisi değilim büyük ekran olması daha önemli benim için, çünkü her zaman monitörüme erişimim olmuyor.

Ben de bu modeli sipariş ettim. @RaMCHoMaNia

ASUS Rog Strix G17 G713ıe-hx017 Ryzen 7 4800h 16gb Ram 512gb Ssd 4gb Rtx3050ti 17.3" Fhd 144hz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Bu fiyatların ben tam tersine artacağını düşünüyorum satıcı GPN'nin kendi sitesinde 13k zaten. Hayırlı olsun ikimize de.

İnşallah kısmet diyelim

Meslektaş sayılırız o zaman bende 20 sene kurumsal tarafta çalıştım oyun işinde tecrübemiz hiç yok neredeyse oynadığım 1 tane oyun var wot oda neye yüklesek iyi kötü çalışıyor

Asus tarafinda teknik detayların çok olmayışı ürünlerin web sayfasında çıkmayışı çok kötü

Benim kargo bugün yetişmiyor ilk gelen resim ve video atsın o zaman 😃

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı