Abra A7 V12.4 için düşünceleriniz

Neden kötülediğinizi yazın ben anlamadım çünkü.

Hayır 5 yıl önceden bahsedilmesi zoruma gidiyor.

Siz bu konuyu Monster markasını savunmak için açmışsınız. Biz kötülemiyoruz. Sadece gerçeği söylüyoruz. Eğer kötüleseydik X modeli iyi demezdik.

Bakın;
Monster kumar gibidir. Ya kazanırsınız ya da kaybedersiniz. Şu an bulunan modeller içinden mux Switch bulunduran Tulpar modelleri dışında güzel model yok.

Çok doğru bakın memnun olan da var, olmayan şikayet eden de. Sizin başınıza bir şey gelmedi diye sağlam marka olmuyor, ben hiç beğenmiyorum mesela. Şans işi bu kadar diyebileceklerim alıp iade edersin en kötü.

Monster alınmaz. Çöp malzeme kalitesi ve her ne kadar gelişse de kötü yapısı yüzünden. Aynı fiyatta çok daha iyi muadilleri var.
Monster kumardır. Bazılarında hiç sorun çıkmaz, bazılarında sorundan geçilmez.

Hayır neyin kötü olduğunu anlamadım.

Siz bu konuyu Monster markasını savunmak için açmışsınız. Biz kötülemiyoruz. Sadece gerçeği söylüyoruz. Eğer kötüleseydik X modeli iyi demezdik.

Garantisi için şunları diyeyim ilgililer. Arkadaşımın bilgisayarında sıkıntı olmuştu ilgili davrandılar.
Ama Windows ile bir sıkıntı çıktı onu çözemedik Monster'la alakalı olduğunu sanmıyorum.
Ekranı gayet iyiydi. Kasa kalitesini bilmiyorum.

2 sene önce asus tuf da kullandım, a7 12.4 de kullandım. Bu kadar önyargılı olmayın, 2 sene önce sırf bu forumdaki insanlar monster alma dediği için ve asus tuf fx504-gd önerdikleri için gidip onu aldım. Ekran parlaklığı, ışık sızması, plastik kasa, limitli işlemci hızı, bios problemleri, kendi kendine kapanma gibi sorunlar yaşadım ve pişman oldum. 2.senenin sonunda bilgisayar artık açılmıyor hale geldi ki bilgisayarı çok sık kullanmıyordum bile. Monster abra a7 12.4ü alalı 1 ay oluyor ve çok memnunum. Hoparlörlerinin yetersiz olması dışında bir problemini göremedim ve kasası şu an herkesin önermekte olduğu acer nitrolara göre çok daha iyi. Acer nitroların kasası zaten benim eski bilgisayarımın kasasıyla aynı, eğer msi almıyorsanız iyi markaların düşük seviyedeki bilgisayarlarının kasaları hep böyle oluyor zaten.

selam herkese, şuan abra a7 v12.4.1'den yazıyorum.. bu bilgisayar hakkında hemen herkes kötü şeyler yazmış. önce bir kullansaydınız keşke.. ben kullandım arkadaşlar sandığınızdan daha berbat bu bilgisayar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı