Abra A7 v13.2 mavi ekran hataları

İşletim sistemi
Windows 10

Ünal Karaman

Kilopat
RAM
16
Ekran kartı
nVIDIA® GeForce® RTX3050 TI Max-Performance
İşlemci
Intel® Tiger Lake Core™ i5-11400H
Merhabalar. Monster Abra A7 v13.2 kullanıcısıyım. Oyun oynarken ilk 10 dakikaya gelmeden "VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR" ve "WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR" sebebiyle mavi ekran hatasıyla karşılaşıyorum. Bilgisayarı 3 gün önce almıştım ve bu hatalara 4 kez denk geldim.

Intel® Tiger Lake Core™ i5-11400H
NVIDIA® GeForce® RTX3050 Ti Max-Performance

16 GB (2x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SO-DIMM
500GB Crucial P5 PCI-e M.2 2280 PCI-e 3.0 X4 (Okuma: 3400 MB/s - Yazma: 3000 MB/s)

Sanırım ardarda attığı için whea hatası geliyor.

Watchdog ve DirectX sürücü hataları olduğunu gözlemledim. Bir kullanıcı da aynı sorunu yaşadığını, format attıktan sonra sürücüleri windows güncelleme sistemine bırakarak güncellediğini ve şu an sorun yaşamadığını belirtti. Format atmalı mıyım?

Ortada formatlık bir durum ben göremiyorum.
Ekran kartı sürücüsünü güncelle, hadi DirectX'de güncelle diyelim. SFC ve DISM zaten sorun bulmuyor. Başka çözüm yöntemi de kalmıyor geriye haliyle.

Ortada formatlık bir durum ben göremiyorum.
Ekran kartı sürücüsünü güncelle, hadi DirectX'de güncelle diyelim. SFC ve DISM zaten sorun bulmuyor. Başka çözüm yöntemi de kalmıyor geriye haliyle.
Ekran kartı, DirectX güncellendi, SFC ve DISM yapıldı, şu an için bir sorun yok hocam.

Arma 3te ekran kartı maks 70 derece

Ets2de bir problem var sanırım. Dikey Eşitlemeyi "tasarruflu" olarak aktif ettiğimde 70 dereceye düştü.

V-Sync kapalı tutmayı öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…