Abra A7 V5.4.1 aygıt yöneticisinde yüklü olmayan aygıtlar

Eatifi

Zeptopat
Daha fazla  
Monster marka bilgisayarıma format attım. Kendi sitesindeki modele uygun sürücüleri indirdim. Touchpad ve NVIDIA sürücüleri hariç hepsi problemsiz yüklendi. Fakat bu iki sürücü PC'ye yüklenmiyor. Bununla ilgili ne yapabilirim? Veya farklı bir sürücü nerden bulurum?

PCI\VEN_10EC&DEV_5229&SUBSYS_67091558&REV_01
PCI\VEN_10EC&DEV_5229&SUBSYS_67091558
PCI\VEN_10EC&DEV_5229&CC_FF0000
PCI\VEN_10EC&DEV_5229&CC_FF00

Touchpad.png
Nvidia.png

Bilgisayarın tam modelini belirtir misiniz? Mümkünse üretici sayfası... Verdiğiniz donanım kimlikleri kart okuyucuya ait.

Sanırsam Monster kendi sitesinden aldınız modele göre bu sürücüleri. Ben de zaten bunları indirip yükledim. Sizin verdiğiniz linklerdekileri de yükledim, yine aynı hatayı aldım şu anda touchpadde.

s.png

Evet öyle yaptım, en azından deneyelim diye. Bunu niye güncellemek istiyorsunuz ki? Düzgün çalışıyorsa, aygıt yöneticisinde yanında ünlem falan yoksa, bir hata vermiyorsa gerekli değil bunun için. İsterseniz touchpadin donanım kimliğini paylaşın, ona göre bir şeyler bakayım ama gerekli değil gibi. Diğer iki sürücüyü de kesinlikle kurun bu arada.

Ekran kartı oldu teşekkür ederim.

Evet öyle yaptım, en azından deneyelim diye. Bunu niye güncellemek istiyorsunuz ki? Düzgün çalışıyorsa, aygıt yöneticisinde yanında ünlem falan yoksa, bir hata vermiyorsa gerekli değil bunun için. İsterseniz touchpadin donanım kimliğini paylaşın, ona göre bir şeyler bakayım ama gerekli değil gibi. Diğer iki sürücüyü de kesinlikle kurun bu arada.

Ünlem var maalesef o yüzden güncellemek istiyorum. Görseldeki donanım kimliklerini de atayım yine.
PCI\VEN_10EC&DEV_5229&SUBSYS_67091558&REV_01
PCI\VEN_10EC&DEV_5229&SUBSYS_67091558
PCI\VEN_10EC&DEV_5229&CC_FF0000
PCI\VEN_10EC&DEV_5229&CC_FF00

Touchpadin donanım kimliğini aygıt yöneticisindeki klavyeler kısmından mı paylaşmam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• s.png
    s.png
    111,4 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:
Görseldekiler için bunu kurun.

Touchpad de fare ve işaretçi aygıtlarında olmalı.

Çok teşekkür ederim. Touchpad için herhangi bir problem gözükmüyor şu anda, kısayol tuşlarını dün format attığımda kullanamıyordum fakat bugün tekrar format attım ve bu düzeldi. PCI aygıtı için verdiğiniz linktekini de kurdum fakat ünlem yanmaya devam ediyor. Bu şekilde bıraksak ne gibi bir problem yaşayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı