Abra A7 vs Acer Nitro 5

Yanılıyorsunuz. Plastiğin de kalite özelliği var. MSI ve Monster'ın plastik kasalarını karşılaştırın. Bakın bakalım aynı mı?

Sert alüminyum metalik kasalar en iyi şu anda.
Acer alınabilecek F/P değil Monster daha F/P
İş soğutma ile bitmiyor.

Yanılıyorsunuz. Plastiğin de kalite özelliği var. MSI ve Monster'ın plastik kasalarını karşılaştırın. Bakın bakalım aynı mı?
Hocam belki MSI'ın GF serisi Abra'lar kadar olmasa da kalitesiz olarak sayılabilir. Ama GL serisi vs. çok daha iyi.
İş soğutma ile bitmiyor.
Ama soğutma olmayınca bilgisayardan tam performans alamıyorsunuz ve 9-10 bin lira vererek oyun bilgisayarı almanın anlamı kalmıyor.

Sert alüminyum metalik kasalar en iyi şu anda.
Acer alınabilecek F/P değil Monster daha F/P
İş soğutma ile bitmiyor.

Ne ile bitiyor peki?
Anakart arızaları, menteşe sorunları...
Sert alüminyum metalik kasalar daha iyi tabii ama paran varsa .

Sistemin kasa kalitesi iyi olup, donanım iyi olursa yine o performans ek soğutucu vb. ekler yazılımdan ayarlar yine bir şekil performans alırsın. Donanımdan kıs, kasadan kıs derken bir soğutucu için o cihaz alınmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin kasa kalitesi iyi olup donanım iyi olursa yine o performans ek soğutucu vb ekler yazılımdan ayarlar gine bir şekil performans alırsın
Soğutucular bir şeyi değiştirmiyor, olsa olsa 5 derece etkiliyor. Ben oyunlarda grafikleri kıssam bile işlemci 90 dereceyi rahat rahat geçiyor.

Ne ile bitiyor peki?
Anakart arızaları, menteşe sorunları...
sert alüminyum metalik kasalar daha iyi tabii ama paran varsa .

Zaten kullandığım sistemim sert alüminyum metalik kasa olduğundan bunu diyorum. Lenovo plastik kasasını da kullandım 1 ay olmadan klavyesi cıktı. Işık sızmaları artı touchpad sanırım adı orası ayrıldı hafif kaydı ama Monster da hiçbir sorun gormedim. İşte kasa kalitesi dediğimiz olay budur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şikayetvar.com'a vs. girdiniz mi veya Monster'ın YT kanalındaki yorumları okudunuz mu daha önce? Arkadaşlarınızın vs. memnun olması onun çok üstün bir laptop olduğunu göstermiyor.

Kullandığınız cihaz herhalde T7 22.1 Bu model de bir sıkıntı olmadığı için Monster'i övüyorsunuz sanırım.
Ama Abra'lar fena halde kalitesiz.

Şikayetvar.com'a vs. girdiniz mi veya Monster'ın yt kanalındaki yorumları okudunuz mu daha önce? Arkadaşlarınızın vs. memnun olması onun çok üstün bir laptop olduğunu göstermiyor.

şikayetvar.com bakarak cihaz almıyorum ki, ürün yorumuna bakmam yeterli. Kişiden kişiye değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…