Bunu üstte belirtim.
Plastik kasalarda aynı malzemeyi kullanıyor firmalar düşün. Paneller bile aynı kasa kalitesi de aynı, nasıl mı?
ASUS MSI Monster vb Samsung panel.
ASUS MSI Monster vb plastik kasa.
ASUS MSI Monster vb aynı fan boyutunda
Daha ne olsun? Aynı işte panel ve kasa donanım farkı sadece.
Monster eğer özel soğutma kursaydı laptoplarına bu kadar ısınmazdı. Ve Acer kalitesiz falan da değil. Alınabilecek F/P ürünlerden biri ve Abra'lardan daha üstün bir soğutması var. Ayrıca her plastik kasa kötü değildir.
Sistemin kasa kalitesi iyi olup, donanım iyi olursa yine o performans ek soğutucu vb. ekler yazılımdan ayarlar yine bir şekil performans alırsın. Donanımdan kıs, kasadan kıs derken bir soğutucu için o cihaz alınmaz.
Zaten kullandığım sistemim sert alüminyum metalik kasa olduğundan bunu diyorum. Lenovo plastik kasasını da kullandım 1 ay olmadan klavyesi cıktı. Işık sızmaları artı touchpad sanırım adı orası ayrıldı hafif kaydı ama Monster da hiçbir sorun gormedim. İşte kasa kalitesi dediğimiz olay budur.
Zaten kullandığım sistemim sert alüminyum metalik kasa olduğundan bunu diyorum. Lenovo plastik kasasını da kullandım 1 ay olmadan klavyesi cıktı. Işık sızmaları artı touchpad sanırım adı orası ayrıldı hafif kaydı ama Monster da hiçbir sorun gormedim. İşte kasa kalitesi dediğimiz olay budur.
Şikayetvar.com'a vs. girdiniz mi veya Monster'ın YT kanalındaki yorumları okudunuz mu daha önce? Arkadaşlarınızın vs. memnun olması onun çok üstün bir laptop olduğunu göstermiyor.
Şikayetvar.com'a vs. girdiniz mi veya Monster'ın yt kanalındaki yorumları okudunuz mu daha önce? Arkadaşlarınızın vs. memnun olması onun çok üstün bir laptop olduğunu göstermiyor.