Abra A7 vs Acer Nitro 5

Bunu üstte belirtim.
Plastik kasalarda aynı malzemeyi kullanıyor firmalar düşün. Paneller bile aynı kasa kalitesi de aynı, nasıl mı?
ASUS MSI Monster vb Samsung panel.
ASUS MSI Monster vb plastik kasa.
ASUS MSI Monster vb aynı fan boyutunda
Daha ne olsun? Aynı işte panel ve kasa donanım farkı sadece.

Yanılıyorsunuz. Plastiğin de kalite özelliği var. MSI ve Monster'ın plastik kasalarını karşılaştırın. Bakın bakalım aynı mı?

Monster eğer özel soğutma kursaydı laptoplarına bu kadar ısınmazdı. Ve Acer kalitesiz falan da değil. Alınabilecek F/P ürünlerden biri ve Abra'lardan daha üstün bir soğutması var. Ayrıca her plastik kasa kötü değildir.

Sert alüminyum metalik kasalar en iyi şu anda.
Acer alınabilecek F/P değil Monster daha F/P
İş soğutma ile bitmiyor.

Yanılıyorsunuz. Plastiğin de kalite özelliği var. MSI ve Monster'ın plastik kasalarını karşılaştırın. Bakın bakalım aynı mı?
Hocam belki MSI'ın GF serisi Abra'lar kadar olmasa da kalitesiz olarak sayılabilir. Ama GL serisi vs. çok daha iyi.
İş soğutma ile bitmiyor.
Ama soğutma olmayınca bilgisayardan tam performans alamıyorsunuz ve 9-10 bin lira vererek oyun bilgisayarı almanın anlamı kalmıyor.

Hocam belki MSI'ın GF serisi Abra'lar kadar olmasa da kalitesiz olarak sayılabilir. Ama GL serisi vs. çok daha iyi.

Ama soğutma olmayınca bilgisayardan tam performans alamıyorsunuz ve 9-10 bin lira vererek oyun bilgisayarı almanın anlamı kalmıyor.

Sistemin kasa kalitesi iyi olup, donanım iyi olursa yine o performans ek soğutucu vb. ekler yazılımdan ayarlar yine bir şekil performans alırsın. Donanımdan kıs, kasadan kıs derken bir soğutucu için o cihaz alınmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne ile bitiyor peki?
Anakart arızaları, menteşe sorunları...
sert alüminyum metalik kasalar daha iyi tabii ama paran varsa :).

Zaten kullandığım sistemim sert alüminyum metalik kasa olduğundan bunu diyorum. Lenovo plastik kasasını da kullandım 1 ay olmadan klavyesi cıktı. Işık sızmaları artı touchpad sanırım adı orası ayrıldı hafif kaydı ama Monster da hiçbir sorun gormedim. İşte kasa kalitesi dediğimiz olay budur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten kullandığım sistemim sert alüminyum metalik kasa olduğundan bunu diyorum. Lenovo plastik kasasını da kullandım 1 ay olmadan klavyesi cıktı. Işık sızmaları artı touchpad sanırım adı orası ayrıldı hafif kaydı ama Monster da hiçbir sorun gormedim. İşte kasa kalitesi dediğimiz olay budur.
Şikayetvar.com'a vs. girdiniz mi veya Monster'ın YT kanalındaki yorumları okudunuz mu daha önce? Arkadaşlarınızın vs. memnun olması onun çok üstün bir laptop olduğunu göstermiyor.

Kullandığınız cihaz herhalde T7 22.1 Bu model de bir sıkıntı olmadığı için Monster'i övüyorsunuz sanırım.
Ama Abra'lar fena halde kalitesiz.

Şikayetvar.com'a vs. girdiniz mi veya Monster'ın yt kanalındaki yorumları okudunuz mu daha önce? Arkadaşlarınızın vs. memnun olması onun çok üstün bir laptop olduğunu göstermiyor.

şikayetvar.com bakarak cihaz almıyorum ki, ürün yorumuna bakmam yeterli. Kişiden kişiye değişir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı