Abra A7 vs Acer Nitro 5

Hocam peki, son olarak Monster almayı düşünüyorum ama https://www.hepsiburada.com/asus-tu...ilgisayar-p-HBCV0000043I05?magaza=Hepsiburada bunu da diğerleri ile karşılaştırır mısınız Nitro ve TUF kasa arasında ne gibi farklar var önerir misiniz?

ASUS kotu yanları.

Cok ısınıyor.
RAM az.
Pilde cok kotu.
Panel orta

Acer.
Disk az.
RAM frekansı düşük.
Soğutmada orta kronik hatta.
Panel ve menteşede zayıf.

(Tam oturan bana gore Monster bilgin olsun bro)
Nitro 5 ekran büyüklüğü dışında her anlamda daha iyi.

Kardeşim gülüncek ne var burada? Doğruları konuştuk diye komik mi olduk anlamadım yani.

Son düzenleme:
ASUS kotu yanları.

Cok ısınıyor.
RAM az.
Pilde cok kotu.
Panel orta

Acer.
Disk az.
RAM frekansı düşük.
Soğutmada orta kronik hatta.
Panel ve menteşede zayıf.

(Tam oturan bana gore Monster bilgin olsun bro)

Kardeşim gülüncek ne var burada? Doğruları konuştuk diye komik mi olduk anlamadım yani.
Her şeyi yanlış söylüyorsunuz, Acer Nitro'nun eski laptopları gerçekten kötüydü ama yenilediler ve eskisi gibi sıkıntısı yok şuan. 2020 ve sonrasındaki Nitro'lar kalite ve soğutma anlamında başarılılar. Monster laptop kullanıcısı olarak söylüyorum ki Monster alınmaz.

Her şeyi yanlış söylüyorsunuz, Acer Nitro'nun eski laptopları gerçekten kötüydü ama yenilediler ve eskisi gibi sıkıntısı yok şu an. 2020 ve sonrasındaki Nitro'lar kalite ve soğutma anlamında başarılılar. Monster laptop kullanıcısı olarak söylüyorum ki Monster alınmaz.

Ben de Monster kullanan birisi olarak dedim. 2. Acer kullanan arkadaşım daha 2021 başında almıştı.
Monster v22.1 kullandım.
Arkadaşım Acer Nitro 5 kullandı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de Monster kullanan birisi olarak dedim. 2. Acer kullanan arkadaşım daha 2021 başında almıştı.
Monster v22.1 kullandım.
Arkadaşım Acer Nitro 5 kullandı.
Monster'ın 22.1 kasasında sorun olmadığı için forumda önerildiğini sıkça görürsünüz, Abra kasaları sıkıntılı, Abra kullanmadan konuşuyorsunuz siz de.

Monster'ın 22.1 kasasında sorun olmadığı için forumda önerildiğini sıkça görürsünüz, Abra kasaları sıkıntılı, Abra kullanmadan konuşuyorsunuz siz de.

Bende ne dedim Abra kasalar plastik yapıdadır. Bu Acer içinde geçerli olduğunu belirdim eksileri olduğunuda belirtim.

Kusur buluyorsunuz yorumu tekrar okuyunuz ve anlamaya calışın.

Her plastik kasanın ısınacağı kanısına nereden vardınız acaba? Gerçekten güldüm. Sorunlu bir kasa kullandıktan sonra öneri yapın bence.

Abra kullanan da üniversite okuyan arkadaşım var Rust Ultra oynuyor 80 FPS üstü ve 87 dereceyi geçmiyor diyor işlemci 2. Monster Acer ASUS TUF karşılaştırdım bunu gordunuz mu?

Abra kullanan da üniversite okuyan arkadaşım var Rust Ultra oynuyor 80 FPS üstü ve 87 dereceyi geçmiyor diyor işlemci
Herkes sıkıntı yaşayacak bir şey yok, çoğunluk yaşıyor. Acer'da da sıkıntı yaşayanlar elbet vardır fakat en azından yorumları daha olumlu ve daha az şikayet var özellikle de soğutma konusunda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı