Absürt tasarımlı kasalar nasıl?

Suzikisan

Hectopat
Hocalarım yeniden bir kasa alma konusu ile buraya geliyorum ancak bu sefer başka :D

Biliyorsunuz ki vakti zamanında absürt şekilde internete gaming kasa yazınca her yerde karşımıza çıkan çapraz duruşlu kasalar vardı. (kasanın fotoğrafını bulursam konuya eklerim) bu kasalardan alan hiç oldu mu? Olduysa performansı vs. nasıl?

images.jpeg

Hocalarım yeniden bir kasa alma konusu ile buraya geliyorum ancak bu sefer başka :D

Biliyorsunuz ki vakti zamanında absürt şekilde internete gaming kasa yazınca her yerde karşımıza çıkan çapraz duruşlu kasalar vardı. (kasanın fotoğrafını bulursam konuya eklerim) bu kasalardan alan hiç oldu mu? Olduysa performansı vs. nasıl?

Eki Görüntüle 1943412
Ben bayılıyorum keşke darth vaderın kaskından kasa yapsalar

Ben de geçende şu kasayı görmüştüm İnstagram'da.

1694750906665.png

Yanında bunun küçük, oyuncak versiyonu da geliyormuş.

Videosu;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biliyorsunuz ki vakti zamanında absürt şekilde internete Gaming kasa yazınca her yerde karşımıza çıkan çapraz duruşlu kasalar vardı. (kasanın fotoğrafını bulursam konuya eklerim) bu kasalardan alan hiç oldu mu? Olduysa performansı vs. nasıl?

Eki Görüntüle 1943412

Kotu berbat hatta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı