Bu bilinen bir şey, aynen böyle yapıyorlar her zamanki taktikleri. Mercedes araba gelişimini çoktan dondurmasına rağmen diğer araçlardan açıkça hızlıydı. Abu Dhabi yarışında hem lastikleri ısıtamadılar hem de motoru tam performansta çalıştıramadılar MGU-K arızasından dolayı dün Toto bizzat bunu açıkladı.Çoktan markalar şampiyonu oldukları için bu seneki arabayı geliştirmek yerine seneye kullanılacak araba üstünde geliştirme yaptıklarını düşünüyorum.
Çoktan markalar şampiyonu oldukları için bu seneki arabayı geliştirmek yerine seneye kullanılacak araba üstünde geliştirme yaptıklarını düşünüyorum. Bu sebeple hem yarış hem de antrenmanlarda diğer takımlarda Mercedes'e yakın bir performans verdiler.
Verstappen'in sezonu galibiyet ile noktalamasına sevindim. Ayrıca Perez'in RB ile anlaşmasına çok mutlu oldum.
Force India da Ocon'u daha başarılı buluyordum özellikle tek turda Perez'den çok üstündü. Yarılş temposunda Perez daha istikrarlıydı ama Ocon kesinlikle baş edebiliyordu Perez ile ve son derece başarılı oldu. Ocon'un bu seneki performansı ise hayal kırıklığı hem tek turda hem yarış temposunda çok kötü. 1 yıl ara vermek Ocon'a hiç yaramamış. Araca adapte olamadı bir türlü.Perez hızlı ve istikrarlı pilot. Ama Force India'da Ocon'a yaptıkları da ortada.
Bottas yakında paylaşımlara falan başlar. Yok kendimi yeniliyorum, motivasyonumu artırdım falan filan. 2019 yılında Avusturalya GP'yi kazandığında nasıl gaza gelmişti.Şampiyona'da Verstappen'e yardımcı olacak ve gerektiğinde pole alıp yarış kazanacak pilot lazım RB'ye, aynı Bottas gibi.
Memur işte ya.
Geçen sezon Bottas 2.0 diyordu kendine, gelecek sezonda Bottas 3.0 olacak her sezon Android güncellemesi alıyor bu memur.Bottas yakında paylaşımlara falan başlar.
Geçen sezon Bottas 2.0 diyordu kendine, gelecek sezonda Bottas 3.0 olacak her sezon Android güncellemesi alıyor bu memur.