4 416227 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.059 Makaleler 1 Çözümler 4 18 Mayıs 2022 #1 Bugün kitap fuarından 30TL'ye kutulu, orijinal AC3 aldım. İçinde 2 tane CD vardı, her şeyleri aynıydı sadece birinde disc 1, diğerinde disc 2 yazıyordu. Kurulum yaparken ikisini mi kuracağım sırayla yoksa 1 tanesi fazla CD mi?
Bugün kitap fuarından 30TL'ye kutulu, orijinal AC3 aldım. İçinde 2 tane CD vardı, her şeyleri aynıydı sadece birinde disc 1, diğerinde disc 2 yazıyordu. Kurulum yaparken ikisini mi kuracağım sırayla yoksa 1 tanesi fazla CD mi?
Çözüm Metin Eren Türkmen 18 Mayıs 2022 Önce disk 1 ile kuruluma başlayacaksınız, kurulum belirli bir yere gelince muhtemelen disk 2'yi takmanızı isteyecektir.
Önce disk 1 ile kuruluma başlayacaksınız, kurulum belirli bir yere gelince muhtemelen disk 2'yi takmanızı isteyecektir.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 18 Mayıs 2022 #2 Önce disk 1 ile kuruluma başlayacaksınız, kurulum belirli bir yere gelince muhtemelen disk 2'yi takmanızı isteyecektir. Artı 0 Eksi Çözüm
Önce disk 1 ile kuruluma başlayacaksınız, kurulum belirli bir yere gelince muhtemelen disk 2'yi takmanızı isteyecektir.
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mayıs 2022 #3 Vay be, hala öyle şeyler kalmış meğer <3 Olum gülücük atmayın Dalga geçmek için yazmadım. Eskilere gitti bir an kafa Artı 0 Eksi
Vay be, hala öyle şeyler kalmış meğer <3 Olum gülücük atmayın Dalga geçmek için yazmadım. Eskilere gitti bir an kafa
KS KS 4 416227 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.059 Makaleler 1 Çözümler 4 18 Mayıs 2022 #4 Metin Eren Türkmen dedi: Önce disk 1 ile kuruluma başlayacaksınız, kurulum belirli bir yere gelince muhtemelen disk 2'yi takmanızı isteyecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, çözüm olarak raporladım. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Önce disk 1 ile kuruluma başlayacaksınız, kurulum belirli bir yere gelince muhtemelen disk 2'yi takmanızı isteyecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, çözüm olarak raporladım.