AC Black Flag 140 TL'ye alınır mı?
AC Black Flag iyi oyundur hocam alınır bence suikastçı oyunu arıyorsanız alınır ama gemi savaşlarından fazla hoşanmıyorsanız yine de bir düşünün derim ama 10/8 net alır bence.
Eski bir oyuna o kadar para verilmez bence fakat çok güzel bir oyun.
Zam geleceğinı düşünürsek pişman olursunuz, alınabilir. Fakat o para daha iyi değerlendirilebilir bence. Oyun olarak.
Bence hayır.
AC Black Flag 140 TL'ye alınır mı?
Bunların hepsi var, bi üstteki attığım mesaja ne diyorsunuz peki merak ettim sizin de düşünceniziOnun yerine Unity, Valhalla, Origins, Syndicate, AC 2(yan oyunları olarak revalations ve Brotherhood var ama eski oyunlardır yine de Black Flag'den daha zevk alırsınız diye tahmin ediyorum.) Odyssey pek önermiyorum suikastçilikten çok 300 spartalı gibi savaşıyorsunuz.
Hocam Alın Derim Bir Bakın 50tl Bir şey kaybetmezsinizEki Görüntüle 1851391
Microsoft XBOX sitesinde 53 tlye satılıyor buradan alınca dezavantajlarım ne olur yoksa direkt ubisoft+ hesabıma mı yönlendiricek bu oyunu? Ve bu fiyata değer mi
Assassin's Creed® IV Black Flag™ ürününü satın al | Xbox
Yıl 1715. Karayipler, burada kanunsuz bir Cumhuriyet kurmuş olan korsanların hakimiyeti altında. Bu haydutların arasında, etrafına korku salan Edward Kenway adlı genç bir kaptan da var. Maceraları Karasakal gibi efsanevi korsanların takdirini kazansa da bu serüvenler onu korsanların yaptığı her...www.xbox.com
Dezavantajın olmaz, Ubisoft Connect'ten giriş yaparsın büyük ihtimal.Eki Görüntüle 1851391
Microsoft XBOX sitesinde 53 tlye satılıyor buradan alınca dezavantajlarım ne olur yoksa direkt ubisoft+ hesabıma mı yönlendiricek bu oyunu? Ve bu fiyata değer mi
Assassin's Creed® IV Black Flag™ ürününü satın al | Xbox
Yıl 1715. Karayipler, burada kanunsuz bir Cumhuriyet kurmuş olan korsanların hakimiyeti altında. Bu haydutların arasında, etrafına korku salan Edward Kenway adlı genç bir kaptan da var. Maceraları Karasakal gibi efsanevi korsanların takdirini kazansa da bu serüvenler onu korsanların yaptığı her...www.xbox.com
Konsol içinmiş sadece :') pcye indiremedimDezavantajın olmaz, Ubisoft Connect'ten giriş yaparsın büyük ihtimal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.