Aç karna kan vermek için kaç saattir aç olmak gerekir?

Whitewalter

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar yarın saat 4 gibi randevum var hastanede. Aç karna kan vermem gerek ama sabah tok karna içmem gereken ilacım ve gün icinde 4 saatlik dersim var, sabah 7 buçukta kahvaltı yapsam 3-4 gibi kan vermede sıkıntı olur mu?

Benim bildiğim 8-10 saat aç kalmak gerekiyor, yani dediğini yapabilirsin fakat sabahtan hastaneye randevu alman çok daha mantıklı olabilir, ve ya sabah hastaneye gidip kan ver, 4'teki randevuna yine git, tabi ki senin zamanına uygunsa, ama o açlık hakkını gece kullanmanı öneririm :)

Benim bildiğim 8-10 saat aç kalmak gerekiyor, yani dediğini yapabilirsin fakat sabahtan hastaneye randevu alman çok daha mantıklı olabilir, veya sabah hastaneye gidip kan ver, 4'teki randevuna yine git, tabii ki senin zamanına uygunsa, ama o açlık hakkını gece kullanmanı öneririm :)

Dediginiz gibi kesinlikle ama bir türlü randevu bulamadım onunda saatini denk getirmek neredeyse imkansız. Sabah gidip kan vermek isterim ama kan vermem için doktor farklı barkodlar veriyor ona göre kan alıyorlar.

Bazal metabolizma.
12 saat açlık

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241020_193658_YouTube.jpg
    Screenshot_20241020_193658_YouTube.jpg
    137 KB · Görüntüleme: 26
En uygunu bana kalırsa 12 saatten fazla aç kalmaktır çünkü vücut normal değere 12 saat sonra döner diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı