AC Mirage almaya değer mi?

sentenz

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
AC Mirage Steam'de şu an %50 indirimde. Sizce değer mi? Cadılar bayramını bekliyorum, DDR2 ve RE4 remake için.

AC Mirage Steam'de şu an %50 indirimde. Sizce değer mi? Cadılar bayramını bekliyorum, DDR2 ve RE4 remake için.
AC seviyorsan alınır. Ben eski tarz AC'leri çok çok sevdiğim için ayıla bayıla oynadığım bir oyun oldu. Her ne kadar ortalama bir oyun olsa da.

AC oyunlarının hiçbiri şahsımca para etmez. Sıkıcı, hep aynı şeyleri yaptığın oyunlar en üstü bile 1 sene sonra unutulup gider. Eğer fanı iseniz ve Bağdat dönemi sizin ilginizi çekiyorsa alınır kötü bir oyun değil ama AC serisinin fanı değilseniz bence almayın sıkılırsınız.

Ona göre daha eski Shadow of War oynarken rahat 50-100 saat gömebilirsiniz ama AC den ilk 10 saatten sonra hayıflanma başlar.

Steamden illa ki alacağım diyorsanız standart sürümü alacağınızı varsayarak yazıyorum bunu, 681,64 lira değerinde diyelim oyun fiyatı, Papara ile alırsanız %10 cashback yani 68 küsür lira size geri döner. Bu diğer edition paketleri içinde geçerli.

Kısa ve DLC kıvamında bir oyun. Ubisoft Connect'de 200 küsür liraya düşüyor 20 Dolar etmez.

Dragons Dogma 2, Resident evil 4 Remake almayı dusunuyorum, steamde suan 70$ var. Cadılar bayramı etkinligine saklayıp, nioh2, dd2, ve re4 remake almayı dusunuyorum ama aklımı biraz çeliyor mirage

Genel AC oyunları birbirine benziyor, oyunun temasını beğendiysen al. Zamanında Origins oynadım aşırı sıktı bunu da oynamam ikiside çöl. Odyssey veya Valhalla daha güzel.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı