AC seviyorsan alınır. Ben eski tarz AC'leri çok çok sevdiğim için ayıla bayıla oynadığım bir oyun oldu. Her ne kadar ortalama bir oyun olsa da.AC Mirage Steam'de şu an %50 indirimde. Sizce değer mi? Cadılar bayramını bekliyorum, DDR2 ve RE4 remake için.
AC Mirage Steam'de şu an %50 indirimde. Sizce değer mi? Cadılar bayramını bekliyorum, DDR2 ve RE4 remake için.
Steamden illa ki alacağım diyorsanız standart sürümü alacağınızı varsayarak yazıyorum bunu, 681,64 lira değerinde diyelim oyun fiyatı, Papara ile alırsanız %10 cashback yani 68 küsür lira size geri döner. Bu diğer edition paketleri içinde geçerli.AC Mirage Steam'de şu an %50 indirimde. Sizce değer mi? Cadılar bayramını bekliyorum, DDR2 ve RE4 remake için.
Kısa ve DLC kıvamında bir oyun. Ubisoft Connect'de 200 küsür liraya düşüyor 20 Dolar etmez.AC Mirage Steam'de şu an %50 indirimde. Sizce değer mi? Cadılar bayramını bekliyorum, DDR2 ve RE4 remake için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.