Çözüldü AC Odyssey Build nedir, nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

musty724

Decapat
Daha fazla  
Merhaba AC Odyssey başladım Build diye bir şey öğrendim. Mesela hasarı falan yüksek vuruyor. Bunu nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oynamak istediğiniz tarz (Assassin, Hunter, Warrior), build'iniz oluyor. Kabaca, yetenek dağılımınız ve ekipmanlarınıza getirdiğiniz özellikler üzerine kurulu bi' mevzu denebilir.

Suikastçi build'i için nasıl yapıldığını bi' iletimde anlatmıştım.
Can Doluyken %100 Kritik Şansı ve %500 - 600 küsür kritik hasarı vardı. 99 levelde sinsiyken tek atamadığım düşman yoktu.
Can dolu değilken %50 Kritik Şans ve idare eder bi' kritik hasarı vardı diye hatırlıyorum, yine fena değildi. Savaşlarda düz saldırılarla bile idare eder bi' hasarı vardı, çoğunlukla 2 ya da 3 atabiliyordum. Yeteneklerle ya tekliyordum ya da tek düz saldırıyla indirecek kadar çok az canları kalıyordu.

Eğer siz Suikastçi oynamayı düşünmüyorsanız, oynamak istediğiniz tarza bağlı olarak internette "Warrior build" (savaşçı) ya da "Hunter build" (okçu) diye arattığınızda bilumum tane çıkar. Onların gerektirdiği şekilde ilerleyebilirsiniz.

Savaşçı oynamadığım için detaylarına hakim değilim, kusura bakmayın. Dediğim gibi internete "Odyssey Warrior build" diye yazıp yabancı yazılı ya da video rehberlere bakabilirsiniz.
@musty724
Ben en baştan beri Suikastçi gitmiştim, ve oyunun bi' yarısına doğru build'i az çok oturttuktan sonra dediğim gibi savaşlarda da iş yapıyor. Suikastçi oynamak imkansız değil yani, alıntıladığım iletime tekrardan bi' bakabilirsiniz.
Oyunda silahlarda ve zırhlarda savaşçı, okçu ve suikastçi olmak üzere 3 türde bonus olduğunu göreceksin. Mesela kullandığın silah ve zırhlarda tamamen savaşçı hasarı artıranları seçersen savaş gücü yüksek diğer suikastçi ve okçu gücün düşük olacaktır. İstersen üçüne dengeli verebilir. Mesela ben savaşçı ve suikastçi gücünü artıran zırhlar giyip okçuyu es geçiyordum. Sen de sevdiğin şekilde seçim yaparsın. Bu seçime build deniyor. Zaten zırhın yada silahın üzerine geldiğinde aşağıda üç yeteneğinin de nasıl değiştiği yazar.

Oynamak istediğiniz tarz (Assassin, Hunter, Warrior), build'iniz oluyor. Kabaca, yetenek dağılımınız ve ekipmanlarınıza getirdiğiniz özellikler üzerine kurulu bi' mevzu denebilir.

Suikastçi build'i için nasıl yapıldığını bi' iletimde anlatmıştım.
Can Doluyken %100 Kritik Şansı ve %500 - 600 küsür kritik hasarı vardı. 99 levelde sinsiyken tek atamadığım düşman yoktu.
Can dolu değilken %50 Kritik Şans ve idare eder bi' kritik hasarı vardı diye hatırlıyorum, yine fena değildi. Savaşlarda düz saldırılarla bile idare eder bi' hasarı vardı, çoğunlukla 2 ya da 3 atabiliyordum. Yeteneklerle ya tekliyordum ya da tek düz saldırıyla indirecek kadar çok az canları kalıyordu.

Eğer siz Suikastçi oynamayı düşünmüyorsanız, oynamak istediğiniz tarza bağlı olarak internette "Warrior build" (savaşçı) ya da "Hunter build" (okçu) diye arattığınızda bilumum tane çıkar. Onların gerektirdiği şekilde ilerleyebilirsiniz.

Savaşçı oynamadığım için detaylarına hakim değilim, kusura bakmayın. Dediğim gibi internete "Odyssey Warrior build" diye yazıp yabancı yazılı ya da video rehberlere bakabilirsiniz.
@musty724
Ben en baştan beri Suikastçi gitmiştim, ve oyunun bi' yarısına doğru build'i az çok oturttuktan sonra dediğim gibi savaşlarda da iş yapıyor. Suikastçi oynamak imkansız değil yani, alıntıladığım iletime tekrardan bi' bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm

Oyun önceki AC oyunlarına benzemediği için burada savaşçı türde oynamayı düşünüyorum çünkü bazen savaşlar oluyor ve bunda ne yazık ki suikastçı olamıyorum savaşçı olmam için ne yapmalıyım.

Anladım savaşçı olarak oynayacağım çünkü oyunun suikast ile alakası yok eğer savaşçı olarak Build yaparsam hasar daha fazla çok vereceğim anladığım kadarıyla.

Peki bir şey daha soracağım kabiliyet menüsünde sadece Build'ini yapacağımız odağa mı ilerlemeliyim.

Son düzenleme:
Kabiliyetlerden sevdiklerini kullanırsın. İstediğinde sıfırlayabiliyorsun. Sen oyunu oynadıkça şekillenir zaten. Şimdiden düşünmene gerek yok.

Peki bir şey daha soracağım, kabiliyet menüsünde sadece build'ini yapacağımız odağa mı ilerlemeliyim?
Build'inizin kendi yetenek ağacından gerekli, işe yarayan yetenekleri aldıktan sonra diğer ağaçların da bazı kullanışlı yeteneklerini alabilirsiniz. Her build'in bi' şekilde az çok işine yarayabilecek diğer ağaçlardan yetenekler olabiliyor. Skill açıklamalarına bakarak bunlara iyi kötü kendiniz de karar verebilirsiniz.
@musty724
Ben Suikastçi build'imde (ilk başta yazdığım gibi) Warrior ağacından Fury of the Bloodline, Second Wind, Weapons Master, Gear Master, Overpower Attacks, Battlecry of Ares yeteneklerini fullemiştim. Hunter ağacından da Sixth Sense ve Archery Master yeteneklerine 1 ve 2 puan vermiştim mesela.

Son düzenleme:

Tamamdır çok teşekkür ederim.

@Teyrn ve @zkmrnt teşekkür ederim konuyu kapatmayı düşünüyorum ikinizde sağ olun​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…