AC Odyssey + DLC Türkçe yama

Bende sadece ana oyun var. Bir paylaşım var sitede ama 1.5.6 için olup olmadığı belirtilmiyor. Ana oyun için hangisini kurmalıyız?

Son düzenleme:
2 kere denedim 2 sin dede yama oyunu bozdu oyunu FitGirl Repack'den indirmiştim.

Merhaba, kullanan var mı yamayı yakın zamanda, çalışıyor mu?

@terraryzng hocam merhaba, yama güncel çalışıyor mu, oyunu bozmaz değil mi? Bir de klasik soru, virüs vs. yoktur değil mi?

Son düzenleme:
Merhaba, kullanan var mı yamayı yakın zamanda, çalışıyor mu?

@terraryzng hocam merhaba, yama güncel çalışıyor mu, oyunu bozmaz değil mi? Bir de klasik soru, virüs vs. yoktur değil mi?

Yama halen çalışıyor. Yama yüklüyken ESET32, Kaspersky ve Malwarebytes gibi bilindik programlarla defalarca kez tarama yaptım herhangi bir sorun bulmadı.

Çeviri nasıl hocam
Animus'un yaması.

Dosya Ekleri

• 20240710224053_1.jpg
    292,4 KB · Görüntüleme: 246
Son düzenleme:
Yama halen çalışıyor. Yama yüklüyken ESET32, Kaspersky ve Malwarebytes gibi bilindik programlarla defalarca kez tarama yaptım herhangi bir sorun bulmadı.

Animus'un yaması.

Tamamdır hocam kuruyorum şimdi haber veririm, teşekkür ederim.

@terraryzng hocam oldu, çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Animus'un yaması.
Ben gold paketini almıştım yani ana oyunla birlikte DLC'lerin hepsini aldım onlarında çevirisi tam mı hocam?

Ben Gold paketini almıştım yani ana oyunla birlikte DLC'lerin hepsini aldım onların da çevirisi tam mı hocam?

Evet, DLC'lerin çevirileri tam.

Oyuna sonradan eklenen içerikler mevcut, mesela Odyssey'i Valhalla ile bağlayan 2 saatlik hikaye gibi. Bu görevler sonradan eklendiği için bunlar çeviriye dahil değil. Bu görevler dışındaki tüm içerikler tamamen Türkçeye çevirili.

Peki bu Odyssey'i Valhalla'ya bağlayan hikaye dışında başka böyle ek içerik var mı çevrilmeyen? O iki saatlik ek içerik önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…