Ben yeniden silip tekrar yüklemek zorunda kalmıştım ama hata bendeydi yamayı yanlış kurmuştum yamayı tekrar kurmak için oyunu tekrar yüklemem gerekti.
Ben de sildim. Yamayı kurarken adımları doğru uyguladım.
Ben yeniden silip tekrar yüklemek zorunda kalmıştım ama hata bendeydi yamayı yanlış kurmuştum yamayı tekrar kurmak için oyunu tekrar yüklemem gerekti.
Yama nasıl çeviriler animus projesinin çevirisi mi yoksa makine mi?Ben yeniden silip tekrar yüklemek zorunda kalmıştım ama hata bendeydi yamayı yanlış kurmuştum yamayı tekrar kurmak için oyunu tekrar yüklemem gerekti.
Çeviri nasıl hocamYama sıkıntısız çalışıyor. Kurulumu yanlış yapıyor olabilirsin, ya da oyunun sürümü farklıdır.
Eki Görüntüle 2162194
Merhaba, kullanan var mı yamayı yakın zamanda, çalışıyor mu?
@terraryzng hocam merhaba, yama güncel çalışıyor mu, oyunu bozmaz değil mi? Bir de klasik soru, virüs vs. yoktur değil mi?![]()
Animus'un yaması.Çeviri nasıl hocam
Yama halen çalışıyor. Yama yüklüyken ESET32, Kaspersky ve Malwarebytes gibi bilindik programlarla defalarca kez tarama yaptım herhangi bir sorun bulmadı.
Animus'un yaması.
Ben gold paketini almıştım yani ana oyunla birlikte DLC'lerin hepsini aldım onlarında çevirisi tam mı hocam?Yama halen çalışıyor. Yama yüklüyken ESET32, Kaspersky ve Malwarebytes gibi bilindik programlarla defalarca kez tarama yaptım herhangi bir sorun bulmadı.
Animus'un yaması.
Ben Gold paketini almıştım yani ana oyunla birlikte DLC'lerin hepsini aldım onların da çevirisi tam mı hocam?
Peki bu Odyssey'i Valhalla'ya bağlayan hikaye dışında başka böyle ek içerik var mı çevrilmeyen? O iki saatlik ek içerik önemli değil.Evet, DLC'lerin çevirileri tam.
Oyuna sonradan eklenen içerikler mevcut, mesela Odyssey'i Valhalla ile bağlayan 2 saatlik hikaye gibi. Bu görevler sonradan eklendiği için bunlar çeviriye dahil değil. Bu görevler dışındaki tüm içerikler tamamen Türkçeye çevirili.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.