AC Odyssey Envanterde Kuşanılan giysiler görünmüyor

haykokan

Decapat
Katılım
25 Aralık 2020
Mesajlar
126
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi envanterleri donandığımda üzerimde gözükmüyor. Oyunda bir ara pat diye bir sürü altın klasman envanter aldım bir yerden nasıl geldiğini anlamadım. Az önce bir ödül avcısıyla kapıştım evet zırh aktif kılıç aktif fakat hiçbir şekilde gözükmüyor bu altın envanterler. Bu arada oyun korsan değil Epic Games Deluxe Edition sürümü. Oyunu kapatıp açtım fakat hala aynı, ne yapmam gerekiyor?
 

Dosya Ekleri

  • hata1ac.png
    hata1ac.png
    2,7 MB · Görüntüleme: 208
  • hata2ac.png
    hata2ac.png
    2,9 MB · Görüntüleme: 180
Bug olması ihtimal dahilinde fakat oyunda bir zırhı giydikten sonra görünüşünü başka bir zırh olarak ayarlamaya yarayan bir ayar var. Levelime en uygun zırhı giydikten sonra inventory ekranında zırhın üzerine gelip görünüşünü en sevdiğim zırh olarak ayarlıyorum. Siz de yanlışlıkla onu seçmiş olabilirsiniz belki.
 
Aşağıda space ile kafa zırhını gizleyebilme özelliği var. Onu kapatıp kaydedip, oyuna tekrar gürüş yapın.

Yine olmadı maalesef :( Hiçbir envanterde sorun yok. sadece bu altın envanterler gözükmüyor.

Bug olması ihtimal dahilinde fakat oyunda bir zırhı giydikten sonra görünüşünü başka bir zırh olarak ayarlamaya yarayan bir ayar var. Level'ime en uygun zırhı giydikten sonra inventory ekranında zırhın üzerine gelip görünüşünü en sevdiğim zırh olarak ayarlıyorum. Siz de yanlışlıkla onu seçmiş olabilirsiniz belki.

Dostum bahsettiğin ayrı bulamadım bile :D Dediğim gibi normal, nadir, epik zırhlarda hiçbir sıkıntı yok fakat sadece bu çıkan altın envanter sette var sorun. Ekrean görüntülerinde gördüğün üzere mesela yay ve ok gözüküyor ama diğerleri nanay, anlayamadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı