Yararsız Üye
Kilopat
- Makaleler
- 10
Oyunun finalini yapmışsın. Ana görevler bitti ama kendi isteğin dahilinde kültün son üyesine de ulaşabilirsin.Arkadaşlar şimdi ben Odyssey'in finalini mi yaptım yoksa daha yapmadım mı? Alexios ile oynuyorum. En son her şeyin başladığı tepede kız kardeşimiz Kassandra ile karşılaştım. Onu ikna ettim sarıldık kucaklaştık falan. Yeni görev olarak aile yemeği dedi zaten oturduk güreştik falan çıktık görev tamam yazdı. Başka görev vermedi sadece yan görevler kaldı. Ama Kültistlerin hepsini yakalamadım daha. Şimdi ben oyunun finalini mi yaptım yoksa kültü dağıtınca mı final olacak? Çünkü bana yeni görev vermiyor hiç şu an. Hayır ona göre oyunu sileceğim
Bir de bir arkadaş oyunun finalinde Origins'e selam çakıyor falan demişti ama kimseye çaktığı yok Alexios'unBacımızı ikna etti, sarıldık, yemek yedik bitti sahne. Sonra normal haritaya döndük. Barnabas ile lafladık ailem oldu diye sevindik falan o kadar. E şimdi kaldık ortada ne yapayım ben siz söyleyin
Ana kültisti daha bulamadım. Etrafındaki çemberden üçünü götürdüm en sonAna, ortadaki elebaşı olan kültisti buldun mu? Hikaye içinde bulmak şart mıydı hatırlamıyorum 2 yıl oldu oynayalı ama bulmadıysan şaşırtacak bir şey çıkacak. Kültistleri gezerken öldür zaten, gözlerinin yaşına bakma.
Değerse final sahnesine ulaşacağım ona da. Ama eğer bunun gibi tamam oldu bitti olacaksa değmez gibi geliyor biraz.Oyunun finalini yapmışsın. Ana görevler bitti ama kendi isteğin dahilinde kültün son üyesine de ulaşabilirsin.
Bul bul, bulmaya değer.Ana kültisti daha bulamadım.
Eh o zaman çerez tadında yavaş yavaş takılırım dediğin gibi. Ana oyunu bitirdim anladığım kadarıyla. Sonrası keyif artık.Bul bul, bulmaya değer.Bu arada bazı yan görevler var, neden geçmişte kardeşinin atılmasına karar verildiğine kadar bir sürü şeyi ortaya çıkarıyor ana hikayeden ayrı olarak. Eski Pythia falan da var Phokis'te. Bundan dolayı oyunu bölge bölge yan görevlerle birlikte oynamak daha iyi oluyor.
İkizler görevinde tırsmıştım zaten hangisi ya bunlardan diye rastgele attım tuttuBu arada son yılanı bulduğunda yanlış seçim yaparsan üzersin bizi.