AC Odyssey mi AC Origins mi alınmalı?

IcyOxygenBrK

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, Epic Games indirimleri üzerinden Asassin's Creed Odyssey mi yoksa Origins mi almalıyım? Odyssey Yunan Mitolojisi ile ilgili olduğu için ilgimi çekti, fikriniz ve bilginiz varsa yazmaktan çekinmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Epic Games indirimleri üzerinden asassin's Creed Odyssey mi yoksa Origins mi almalıyım? Odyssey Yunan mitolojisi ile ilgili olduğu için ilgimi çekti, fikriniz ve bilginiz varsa yazmaktan çekinmeyin.

Ben olsam Odyssey tercih ederdim.
Origins biraz daha antik mısır dönemi falan olduğu için çok kasvetli bir havası var bayıyor oynarken. Tabii mekanikleri falan daha iyi olabilir.

Odyssey mekanlar, hikaye, karakter skinleri muhteşem. Antik yunanı şahane anlatıyor. Assasins Creed kurgusundan çok sıkı bir savaşçının mücadelesi gibi. Origins daha basit kalıyor. Standart AC hikayeleri.

Merhabalar, Epic Games indirimleri üzerinden Asassin's Creed Odyssey mi yoksa Origins mi almalıyım? Odyssey Yunan Mitolojisi ile ilgili olduğu için ilgimi çekti, fikriniz ve bilginiz varsa yazmaktan çekinmeyin.
Merhabalar,
Kısaca şunu söylemek isterim ki oyunda senin için önemli olan hikayeyse Origins seçmeni tavsiye ederim. Ya da önemli olan combat sistemi mekanikleri falansa Odyssey öneririm. Sonuçta ikiside Ubisoft oyunu olduğu için temelde ikiside aynı birbirini tekrar eden görevlerden oluşuyor. Sadece Origins daha kaliteli bir karakter ve hikaye sunuyor Antik Mısır’a ilgin varsa daha zevkli olur. Odyssey de öyle ahım şahım bir hikaye yok bana oyun yan görevlerden oluşuyor gibi geldi.
Merhabalar, Epic Games indirimleri üzerinden Asassin's Creed Odyssey mi yoksa Origins mi almalıyım? Odyssey Yunan Mitolojisi ile ilgili olduğu için ilgimi çekti, fikriniz ve bilginiz varsa yazmaktan çekinmeyi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı