AC Odyssey tüm DLC'ler dahil Türkçe yama

584297

Kilopat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Arkadaşlar ben bu oyunu önceden oynadım ama sadece ana hikayeyi bitirebilmiştim. Şimdi yeniden başlamak istiyorum ama bütün DLC'ler için yama bulamadım malum Animus Projesi de abonelikleri vesaire her şeyi kapamış gitmiş adamlar. kısaca her şey dahil yamayı başka nereden bulabilirim varsa elinde olan paylaşabilir mi?

Arkadaşlar ben bu oyunu önceden oynadım ama sadece ana hikayeyi bitirebilmiştim. Şimdi yeniden başlamak istiyorum ama bütün DLC'ler için yama bulamadım malum Animus Projesi de abonelikleri vesaire her şeyi kapamış. Gitmiş adamlar kısaca her şey dahil yamayı başka nereden bulabilirim varsa elinde olan paylaşabilir mi?
Buyrun. Bu linkte abonelik isteyen tüm yamaları bulabilirsiniz. Çözüm olarak işaretlerseniz mutlu olurum :) .

Buyrun. Bu linkte abonelik isteyen tüm yamaları bulabilirsiniz. Çözüm olarak işaretlerseniz mutlu olurum :) .
Teşekkür ederimde kurulumda yine sitesine yönlendiriyor giriş istiyor olmadı valahi :D

Evet oradan indirdim zaten.lakin yamayı kur dediğimde sitesine yönlendiriyor giriş yapman gerek diyor kısaca. Neyse çok önemli degil ya bi kaç tane yama buldum net üzerinden 1 dlc çevrilmemiş sadece onunla idare ediyorum çevrilmemiş dlc yi yt üzerinden izlerim sıkıntı yok teşekkür ederim ilgin için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı