Çözüldü AC Origins %100 işlemci kullanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Azimle çalıştım sorunu çözdüm :D
FPS'i 60'a sabitledim.
Çözünürlük değiştiriciyi %140 yaptım.
Sonra önce oyun açıkken Görev Yöneticisi'ni açıp AC Origins exe ye sağ tıklayıp ayrıntılara git oradan öncelik ayarla bölümünden yüksek i seçip oyuna girdim sonra tekrar Alt+Tab yapıp önceliği normale alınca işlemci kullanımı düşüyor ama bu işlemi her oyuna girince yapmak gerekiyor.
Ekran kartı da %100 kullanılıyorsa sıkıntı yok. Ekran kartı ve işlemci ne? AC'ler ve EA oyunları işlemci seviyorlar onun için normal olabilir.
rtx 3060 i5 9400f
eski ekran kartım gtx 1060 ile iki sene önce hiç drop olmadan oyuyordum
şimdi neden böyle anlamadım

darboğaz olduğunu sanmıyorum valhalla ve rdr 2 gibi oyunlarda bile %60 70 i geçmiyor işlemci
kullanımı origins ve odyssey de oluyor sadece anlayamadım
Bende de durum aynıydı diğer tüm oyunlar %70-75 işlemciyi geçmezken AC'ler %100'lüyordu. RAM 16'nın altındaysa drop sebebi o olabilir. Sorun şehirlerde oluyordu bu arada bende belki sizde de öyledir bir de çayır çimende bakın işlemci kullanımına.

Azimle çalıştım sorunu çözdüm :D
FPS'i 60'a sabitledim.
Çözünürlük değiştiriciyi %140 yaptım.
Sonra önce oyun açıkken Görev Yöneticisi'ni açıp AC Origins exe ye sağ tıklayıp ayrıntılara git oradan öncelik ayarla bölümünden yüksek i seçip oyuna girdim sonra tekrar Alt+Tab yapıp önceliği normale alınca işlemci kullanımı düşüyor ama bu işlemi her oyuna girince yapmak gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı