AC Origins alınır mı?

Ultra değil ama tabi ki medium-high arasında akıcı oynarsınız diye tahmin ediyorum. Arkadaşların belirttiği gibi optimizasyon problemi olduğunu düşünmüyorum. AC oyunları grafik ve bellek anlamında hafife alınacak oyunlar değil. Akıcı performans için orta-yüksek sistem istemeleri normal.

Vallahi hocam ben serinin oyunlarını Origins'e kadar %100 bitirdim ve başarımların tamamını da açtım. Bence 1 ve Unity de on numara oyunlar :DD

Çıktığı dönem için 1 iyi denebilinir aslında ama kankam git bir bölgede 3 tane doğru düzgün sunumsuz görev yap işte sonra bossu kes gibi gidiyor biraz şu an girince çok bayıyor sunum falanda yok hani pek, Unity de ana hikaye yine çekilir ama yan görevler yine özensiz hissettirdi fakat en iyi parkurda Unity de hakkını verelim şimdi, ben şahsen Syndicate daha çok sevmiştim hikaye ve yan görevler daha oturaklıydı ve Unity gibiydi parkur sistemi.

Oyunun şu an %55lik kısmındayım yan görevleri dizi izlerken vs. yapıyorum. Ana hikaye ve dünya ise mısır mitolojisi sevdiğim için gayet tatmin ediyor. Ama oyun kalitesi olarak soruyorsan Valhalla ve Odssey'den daha zayıf bir oyun, fiyatı ise çok fazla, zamanında Playstore'dan 9₺'ye almıştım. Ama oyun sonradan zamlandığı için daha uyguna bulunabilir mi sanmıyorum.

Origins ve odyseyi yıllar evvel oynayıp bitirdim şu an bile tekrardan başlayasım var iki oyun birbirine çok yakın sadece işlenen temalar farklı sabır isteyen oyunlar üstelik originste hafif uzaylı teması da yok değil gizli geçitler farklı mekanlar bence oynamalısın valhalla indirime düşerse bi gün onuda indirip oynarım kesinlikle

Çıktığı dönem için 1 iyi denebilinir aslında ama kankam git bir bölgede 3 tane doğru düzgün sunumsuz görev yap işte sonra bossu kes gibi gidiyor biraz şu an girince çok bayıyor sunum falanda yok hani pek, Unity de ana hikaye yine çekilir ama yan görevler yine özensiz hissettirdi fakat en iyi parkurda Unity de hakkını verelim şimdi, ben şahsen Syndicate daha çok sevmiştim hikaye ve yan görevler daha oturaklıydı ve Unity gibiydi parkur sistemi.
Ben de Syndicate'i sevmiştim. Unity'ye göre çok daha akıcı bir deneyim sunuyordu. Unity'deki küt Combat sistemi gitmişti ve daha akıcı bir haldeydi.

AC Valhalla olsun, Odyssey olsun hiçbirini sevemedim ama son zamanlarda mısır mitolojisine çok ilgi duymaya başladım. Piramitler filan çok ilgimi çekti 140 TL eder mi sizce?
Voidu'da çok büyük indirim var hocam. Kaçırmayın derim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı