Oyun AC: Origins ve Unity

Öncelikle indirimi söylediğiniz için teşekkürler. Ezio oyunlarını aldım -AC2, brothers ve Revelations- fakat AC2 oyununun yarısına kadar oynadım aksiyonu gayet güzeldi hikayesini Türkçe yama ile anlamaya çalıştım ve anladım, kitabınıda aldım bu oyunların fakat dediğim gibi AC2'nin yarısında bıraktım. Benim gibi bir oyuncu Origins oyununu almalı mı? Ve Ezio serisine tekrar başlamalı mıyım? kusura bakma soru sormuş gibi oldum fakat yeni ekran kartı almak istediğim için biraz oyun biriktirmek istiyorum, denk geldi sormak istedim.

Origins farklı bir deneyim sunuyor(level sistemi vs.) Ayrıca benim hoşuma gitmeyen şeylerden biri Origins'te tırmanma koşma vs. tuşlarını da boş yere değiştirdiler. Ezio üçlemesi gayet güzeldi şu an belki bir tık grafik açısından kötü olabilir ama ben sıkılmadan oynamıştım.

Unity sizce alınır mı? Çok eleştiri var.

Açıkça şans işi 3 arkadaşım aldı onlarda herhangi bir bug vs. çıkmazken bende sürekli hata çıkıyordu.

Unity'nin Fransa'da geçen havası gayet güzel. Oyun ilk çıktığı zamanlarda buglardan dolayı bayağı linç yemişti ve olumsuz yorum yağmuruna tutulmuştu ama artık eski halinden eser kalmadı tabii ki. Çok muazzam bir hikayesi olmasa da hikayeyi ele alışı, görev tasarımı ve güzel atmosferiyle kesinlikle güzel bir oyun.

Ben hataları düzelttiler denildikten sonra bile girdim. Artık hep farklı rota kullandığımdan mı bilmiyorum sürekli karakter ya duvarın içine ya yere sıkışıp duruyordu. Eski halinden eser kalmadı demek abartı olur. Ayrıca bir miktar abarttığını düşünüyorum. Hikayesi klasik (çok fazla kitap okuduğum için benim gözümde klişe bir hikayesi var.), fransız ihtilalini daha iyi yansıtmak için kalabalıklar yapmışlardı ve atmosferi güzel yansıtıyordu.(her ne kadar bunlar yüzünden yüzlerce bugla karşılaşsam bile) yanlış bilmiyorsam önceki oyunlara nazaran şehir biraz daha açıktı diye hatırlıyorum. (binaların içinden daha kısa yollar önceki oyunlarda var mıydı veya varsa bile bu kadar yaygın mıydı hatırlamıyorum.) Alınmaz rezalet demiyorum ama biraz sorunlu bir oyun.
 
Çıktığı tarihte hatalarla dolu olduğu, optimizasyonu sıfır olduğu için yerden yere vuruldu ama Unity tertemiz suikastçi oyunudur. Parkur sistemi serinin en iyisi. Multiplayer girilebilen görevleri falan güzel oyundu. Ha ama sonuçta 2014'de çıkmış bir oyun, tatmin etmeyeceği yönleri olacaktır.
 
Unity sizce alınır mı? Çok eleştiri var.

Oynadım bitirdim hikayesi vasat diyelim bir assasinden daha çok aşk hikayesi o yüzden hikaye beni pek tatmin etmedi fakat oynanış ve parkur dinamikleri mekanikleri en iyi Assassin's mekaniklerine açık ara girer alınır mı? Alınmaz mı indirimde belki orijinal fiyatına 5 kuruş vermeyin.
 
Arkadaşlar anlamadığım bir şey var. Bu oyunlar daha yeni olduğu halde fiyatları uygun. Peki bu Assassin's creed® IV Black flag™ neden 180₺? Serinin belki de en çok sevdiğim oyunu bu. Uzun süredir takip ediyorum ama indirimler de bile fiyatı yüksek oluyor bu oyunun sırf bu yüzden satın almadım. Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Suikast temasından çok gemi kullanma olayı olduğu için seviyorum bu oyunu.
 

Geri
Yukarı