@Physchopath en son bir Ubisoft fanboyuna laf anlatmaya çalıştıktan sonra doktara gittiğimde beyin hücrelerimin zarar gördüğünü söylemişlerdi. Kendinizi paragraf paragraf açıklayarak boşa yormuşsunuz.
Bizim evde de bir AC fanı olduğundan alıştım artık@Physchopath en son bir Ubisoft fanboyuna laf anlatmaya çalıştıktan sonra doktara gittiğimde beyin hücrelerimin zarar gördüğünü söylemişlerdi. Kendinizi paragraf paragraf açıklayarak boşa yormuşsunuz.
Oyunu oynama süresine göre fan oluyorsak benim PS+Steam+Ubisoft Connect'te Valhalla'da 500 küsür, Odyssey'de 300, Origins'te 150 saatim var hocam. Ama şöyle bir Ubisoft'la alakalı yazdığım mesajlara baksanız hater olduğumu görürsünüzBizim evde de bir AC fanı olduğundan alıştım artık
Eki Görüntüle 2447571
Eki Görüntüle 2447572
Eki Görüntüle 2447573
Bu kadar saat anca silah zoruyla oynardım muhtemelen.Oyunu oynama süresine göre fan oluyorsak benim PS+Steam+Ubisoft Connect'te Valhalla'da 500 küsür, Odyssey'de 300, Origins'te 150 saatim var hocam. Ama şöyle bir Ubisoft'la alakalı yazdığım mesajlara baksanız hater olduğumu görürsünüzTamamen bir şeyler izlerken ya da dinlerken oynanacak oyun olsun diye tekrar tekrar oynamanın sonuçları bunlar.
eline saglık hocaEvet öyle. Bu canını sıkabilir fakat Ubisoft'un son çıkardığı işler kesinlikle CDPR'ın çok ama çok gerisinde.
Katılıyorum. Witcher 3 dönemi için bile sıkan bir oynanışa sahip, birçok anlamda kendini tekrar ediyor.
Sanırım burada da kendi yalanına bizi inandırmaya çalışıyorsun. Hayatımda daha saçma çok az şey görüp duymuş olabilirim.
Bu noktada Witcher 3'ü 5-10 dakika falan oynadığına inanmaya başlayacağım. Bu iki oyun arasındaki detay seviyesini karşılaştırmak bile saçmalık.
NPC'lerin günlük rutinleri, hava durumunun dünya üzerindeki etkisi, NPC'lerin verdiği tepkiler. NPC'lerin her birinin kendi günlük rutini ve aktivitesi, komple bir bölge oyun içerisinde yapacağın seçime göre oradaki topluluğun tepkisini değiştirebilmesi, açık dünyada karşılaşabileceğin ( hani senin karşılaşmadığın) yüzlerce detay ve minik hikayelerin olması. Say say bitmiyor.
Bir de AC Origins'e bakalım. NPC'ler ruhsuz ve sadece belirli rotalarda hareket ediyorlar, o kadar düz bir çizgide ilerliyorlar ki at ile şehirden geçerken en az 100 insana çarpıyorsun. Etkileşim sınırlı, ruhsuz, derinliksiz.
Blood & Wine DLC'sini ayrı bir oyun saysaydık bile AC Origins'i ezer geçerdi açık dünya, detay, sürükleyicilik açısından.
Şu ana kadar ciddiye alıp cevap verdim ama kusura bakma bunu ciddiye alamıyorum
Evet oyunun atmosferi kasıntı, her yer güllük gülistanlık olsaydı bu oyunun bir mantığı olmazdı. İtici gelebilir bu kişisel bir görüş.
Origins'i bariz daha çok sevmiş olabilirsin. Şöyle düşünmek lazım mesela ben Witcher 3'ü RDR2'den daha çok severim, bu Witcher 3 RDR2'den çok daha iyi bir oyun mu demek oluyor? Hayır. Witcher 3'ün bariz üstün olduğu konularda çıkıp Origins daha iyi! Deyip oyunun daha iyi olduğu her alanı yalanlıyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.