AC: Revelations'da HUD bozuk görünüyor

437935

Hectopat
Makaleler
1
Oyuna Türkçe yama kurdum ama para, sağ üstteki kontroller kısayolu, ne kadar mermi kaldığı vesaire görünmüyor -hatalı görünüyor daha doğrusu. Türkçe yama ile mi alakalı yoksa ben mi yanlış kurdum? Tüm AC oyunlarında yaşadığım değişik bir sorundan dolayı ekran görüntüsü atamıyorum maalesef, ekran görüntüsü istemezseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun orijinal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Türkçe yama arızalı başka bulun. Yada ayarlarda Hud ile bir ayar vardır belki. Onla oynayın. Olmaz ise steamden topluluktan bir yama bulun. Oyun sürümünü kontrol edin.

Hocam Türkçe yama arızalı başka bulun. Yada ayarlarda Hud ile bir ayar vardır belki. Onla oynayın. Olmaz ise steamden topluluktan bir yama bulun. Oyun sürümünü kontrol edin.

Hud ayarlarını kurcaladım işe yaramadı. Animus Projesi'nin yamasını kullanıyordum, eğer steam topluluğunda varsa başka yamalar, bir bakayım.

Hud ayarlarını kurcaladım işe yaramadı. Animus Projesi'nin yamasını kullanıyordum, eğer steam topluluğunda varsa başka yamalar, bir bakayım.
Aynen hocam bakın. Birde hocam yorumumu çözüm olarak işaretlerseniz size zahmet.

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı