AC Shadows'ta The Legacy nasıl yapılır?

ümit1934

Picopat
Daha fazla  
Oynayanlar varsa bunu nasıl yapıyoruz, kısa mı sürüyor uzun mu sürüyor? uzunsa anlatmaya uğraşmayın yapmaya uğraşmam, sadece merak ettim.

Legacy ne bilmiyorum ama oyun sıkıcı, en azından ben sıkıldım. :d görev sistemi önceki oyunlar gibi değil, çok fazla Online kafası ile yapılmış ve kendisini çok tekrarlıyor oyun. Sürekli git onu bul konuş görevleri var. Sonra tarikatçı yı buluyorsun filan.

Legacy derken başarımları tamamlamaktan bahsediyorsan zor değil. Yarısını oyun bittiğinde kazanmış olursun bir kaç saatte de eksik kalanları tamamlarsın.

Legacy ne bilmiyorum ama oyun sıkıcı, en azından ben sıkıldım. :d görev sistemi önceki oyunlar gibi değil, çok fazla Online kafası ile yapılmış ve kendisini çok tekrarlıyor oyun. Sürekli git onu bul konuş görevleri var. Sonra tarikatçı yı buluyorsun filan.

8. saatteyim atmosferi dünyası güzel ama görevler çok kötü çok ezber bu kadar güzel dünya atmosfer yapıp bu kadar kötü görevler koymayı nasıl başarıyolar anlamış değilişm altı üstü AC Valhalla'daki gibi minik yan görevler koycaklardı ya ne kadar zor olabilirki yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı