AC Syndicate alınır mı?

SyLaS61

Hectopat
AC çoğu oyununu oynadım ve büyük fanıyım. Bir ara göz atmıştım ve silmiştim. Şimdi Steam'den indirimde alacağım. Oynayanlar, alınır mı? Puanınız nedir? Sarar mı? Benim 40-50 saat gömeceğim bir oyun mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
AC çoğu oyununu oynadım ve büyük fanıyım. Bir ara göz atmıştım ve silmiştim. Şimdi Steam'den indirimde alacağım. Oynayanlar, alınır mı? Puanınız nedir? Sarar mı? Benim 40-50 saat gömeceğim bir oyun mu?
Bemce alınmaz Syndicate neden diye sorar isen butonu yumrukladığımız bir dövüş sistemi var bir yenilik yok bence parana değmez.

Hocam Odyssey beğenen Valhalla beğenmiyor; Valhalla beğenen Odyssey beğenmiyor diyorlar ne diyosun bu konuda.

En iyisi Odyssey. Beğenmeme sebepleri combatlarının birbirinden tamamen farklı olması şöyle düşün alıştığın bir oyun var 200 saat oynamışsın ve birden o oyunun devam oyununa geçiyorsun ama bir bakıyorsun combatı tamamen farklılaştırılmış eski oyunda daha iyi olan combat farklılaştırılıp bir tık daha kötü bir hal almış. Hal böyle olunca Valhalla'ya alışan Odyssey oynayamıyor Odyssey'e alışan Valhalla oynayamıyor.

Odyssey'e göre Valhalla'nın hikayesi daha kötü geldi bana.

Ben ikisini de beğendim ama gönlüm sanki Odyssey'den yana. Onun ambiyansı daha güzeldi bana göre. Valhalla'daki cila onda olsa çok daha güzel olurdu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı