Ubisoft Connect AC Syndicate indirirken Visual C++ Runtime Error

RisoNReal

Centipat
Daha fazla  
AC Syndicate'ı yakın zamanda bedavaya verilen etkinlikten aldım ve indirmeye çalıştığımda iste bu hatayı alıyorum.
Ubisoft'un Discord sunucusundan destek alsam bile verdikleri yöntemler işe yaramıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

resim_2023-12-03_202025052.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Denetim masasından tüm Visual C kütüphanelerini silip bu bağlantıdakileri kurmayı deneyiniz.
Ek olarak bunu da yapabilirsiniz:
Denetim Masası - Programlar ve Özellikleri - Sol kısımdan "Windows özellikleri aç veya kapat - Açılan pencereden ".NET Framework 3.5 (.NET 2.0 ve 3.0 içerir)" seçeneği tikle ve yüklenmesini bekle. Sonra tekrar oyuna girmeyi dene.

Son düzenleme:
Denetim Masası'ndan tüm Visual C kütüphanelerini silip bu bağlantıdakileri kurmayı deneyiniz.
Ek olarak bunu da yapabilirsiniz:
Denetim Masası - programlar ve özellikleri - sol kısımdan "Windows özellikleri aç veya kapat - açılan pencereden ".NET Framework 3.5 (.NET 2.0 ve 3.0 içerir)" seçeneği tikle ve yüklenmesini bekle. Sonra tekrar oyuna girmeyi dene.

Linkteki dosyalayda Microsoft'tan başka şeyle yazıyor güvenli olduğundan emin misiniz?

Linkteki dosyalayda Microsoft'tan başka şeyle yazıyor güvenli olduğundan emin misiniz?
Evet güvenlidir hatta technopatta da ayni fosya mevcut. Microsoft'un kendi kütüphaneleridir bunlar. Ek olarak dosyayi indirip bat dosyasini çalıştırın o hepsini kurmalı. Onceden hepsini tek tek indiriyordum Microsoft'un sitesinden simdi bunu kuruyorum. Hem güncel hem de zaman kaybının önüne geçiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı