Çözüldü AC Syndicate oyundan atma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Batu_hann

Decapat
Katılım
8 Ağustos 2020
Mesajlar
86
Çözümler
1
Oyuna yeni başladım %2'si falan bitti henüz ancak beni 3 kere oyundan attı. Denk mi geldi bilmiyorum fakat hep görev sonlarında oyundan attı. Acaba sistem mi çok ısınıyor diye kontrol etme gereği duydum. Oyun 2. kez attıktan sonra oyunu açıp MSI Afterburner üzerinden sıcaklıkları kontrol ettim GPU 82 derecede çalışıyordu açar açmaz oyuna girince tekrar attı. Sizce problem sıcaklıktan mı kaynaklı?
Sistemim GTX 1060 i5 6500. oyunum orijinal.
 
Normal oyun GPU'yu çok ısındırıyor bende 82 dereceye çıkınca oyundan atmıyordu birden sıcaklığı düşürüyordu fps dropu oluyordu bu yüzden daha sonra birkaç grafik ayarı yaptım 74-78 derece arası sorunsuz oynadım grafikleri düşürmeyi dene ya da çözünürlüğü.
 
Oyun güncel mi? Güncel ise DirectX ve vcredistleri tam kurmayı dene. Bu arada oyunda TR yama var mı?

Hocam oyunu 2 gün önce indirdim Steam üzerinden günceldir herhalde. Nasıl kontrol edeceğim güncel olup olmadığını? Türkçe yama kurulu.
Normal oyun GPU'yu çok ısındırıyor bende 82 dereceye çıkınca oyundan atmıyordu birden sıcaklığı düşürüyordu FPS dropu oluyordu bu yüzden daha sonra birkaç grafik ayarı yaptım 74-78 derece arası sorunsuz oynadım grafikleri düşürmeyi dene ya da çözünürlüğü.

Hocam dediğinizi deneyeceğim teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı