AC: Syndicate vs AC Unity

Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Palyaço
Hangisini daha iyi sizce? Unity'de çok fazla kıyafet seçeneği var ama buglu olabilir diye korkuyorum Syndicate ise sıkıcı diye duydum. İkisinde birini seçmem lazım.

Hangisini daha iyi sizce? Unity'de çok fazla kıyafet seçeneği var ama buglu olabilir diye korkuyorum Syndicate ise sıkıcı diye duydum. İkisinde birini seçmem lazım.

Syndicate combat olarak cok daha zevkli yumruk dövüşü odaklı ve gerçekten seri bir oynanışa sahip Unity ise tek tuşla oynanan klasik AC bence Unity'nin hayalkirikligi ile Syndicate arada kaynadı.

Syndicate çok güzel bir atmosfere sahip ama kendisini tekrar ediyor. 3-5 saat oynaman mucize olur.

Syndicate'de İngiltere havasını bence çok güzel yaşatmışlar. Ancak hikayesi çok tekrar ediyor. Her bölümde değişen tek şey öldürülecek karakterler bence. Ama fabrikada çalışan çocukları kurtarırken eğlenmedim değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı