404NotFound
Hectopat
Sizce hangi oyunu almalıyım? Bir de Syndicate'te Gold Edition ve Standard var. Hangisini almalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
Unity.Sizce hangi oyunu almalıyım? Bir de Syndicate'te Gold Edition ve Standard var. Hangisini almalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
Senin favorin kesin Valhalla dır.İkisi de oynadığım en kötü AC oyunlarından ama Unity bi nebze daha iyiydi.
Unity.
Unity gerek grafik gerek performans olarak daha iyi. PC iyi olmasına rağmen Syndicate'ı oynamaya çalıştım sürekli drop yedim. Belki sadece bende böyledir ama grafik olarak Syndicate Unity'e kıyasla gerçekten çok kötü. Atmosfer olarak da Unity daha iyi.
Büyük ihtimal her ikisini de alacağım. Her ikisi de hoşuma gitti ve AC serisini cidden çok seven birisiyim. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.Syndicate Gold Edition tercih ederdim, ana oyun + Dreadful Crimes + Jack The Ripper hikaye DLC'leri Unity'e göre çok daha fazla içerik, oynanış süresi ve senaryo katıyor hem daha optimize de bir oyun.
Nerede ucuzsa oradan alın bence hocam. Arada fiyat farkı yok gibiyse Steam'den alabilirsiniz.Bu arada oyunu Ubisoft Connect'ten mi alayım, Steam'den mi alayım? Steam'de 8,84 var. Ubisoft Connect'te de %15 ek indirim var.
Steam'de daha uyguna geliyormuş. Teşekkür ederim.Nerede ucuzsa oradan alın bence hocam. Arada fiyat farkı yok gibiyse Steam'den alabilirsiniz.
Onu oynamadım ama Origins'ten sonraki oyunlar animasyonlardan feda edip çevikliğe odaklandığı için muhtemelen hoşuma gider. Favori seçmek zor olsa da Black Flag'ın yeri ayrı bende.Senin favorin kesin Valhalla dır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.