Koltuk Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar selam AC Unity için Türkçe yama indirmiştim Anonymous Çeviri'den oyunu Steam'den sildim. Uygulamalara girdiğimde AC Unity TR yama dosyası vardı silmeye çalıştım silinmedi. Oyunun dosyalarını da bulamadım kaldı böyle silinmiyor.
Arkadaşlar selam AC Unity için Türkçe yama indirmiştim Anonymous Çeviri'den oyunu Steam'den sildim. Uygulamalara girdiğimde AC Unity TR yama dosyası vardı silmeye çalıştım silinmedi. Oyunun dosyalarını da bulamadım kaldı böyle silinmiyor.
doruuk Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #2 Bilgisayarı yeniden başlatıp silmeyi dene bi. Artı 0 Eksi
KS KS Koltuk Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #3 doruuk dedi: Bilgisayarı yeniden başlatıp silmeyi dene bi. Genişletmek için tıkla... Silinmiyor. Artı 0 Eksi
doruuk Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #4 Dosyayı çöp kutusuna sürükleyip silmeyi denedin mi? Artı 0 Eksi