Revolations'u oynamak için Brootherhood ve 2'yi oynaman lazım. Unity kesinlikle alınır. 2'den sonra en beğendiğim AC oyunudur.İndirimdeyken farklı iki hesaba almayı düşünüyorum.
Fiyatları;
AC Unity: 87,25 TL.
AC Revelations: 59,07 TL.
Alınır mı?
O zaman Revelations yerine 2 mi Alayım veya broterhood?Revolations'u oynamak için Brootherhood ve 2'yi oynaman lazım. Unity kesinlikle alınır. 2'den sonra en beğendiğim AC oyunudur.
Daha önce oynamadım...Daha önce AC oynadın mı? Oynadıysan pek farklı bir deneyim bekleme. Revelations belki İstanbulda geçtiğinden ve Yusuf gibi karakterlerden dolayı alınabilir, unity ise şu an buglar düzeltilse de bence hikaye çok yapmacık. İkisi de bu fiyatlara ucu ucuna değer diyebilirim.
2, Brotherhood ve Rev. üçleme zaten 2’yi alabilirsin ama oyun bu dönemde çok eski kalıyor bence mekanik vs. olarak.O zaman Revelations yerine 2 mi Alayım veya broterhood?
Daha önce oynamadım...
AC 2, Brootherhood ve Unity al.O zaman Revelations yerine 2 mi Alayım veya broterhood?
Daha önce oynamadım...
2, Brotherhood ve Rev. Üçleme zaten 2'yi alabilirsin ama oyun bu dönemde çok eski kalıyor bence mekanik vs. olarak.
2'yi oynamadan Brootherhood ve Revolations oynanmaz. Önce 2'yi oynamanız lazım ki hikayeyi anlayasınız. Hemde 2 hepsinden kaliteli ve güzel bir oyun.Bende ilk başta 2'ye bakmıştım yani biraz değişik geldi ama broterhood a bakmadım yani broterhood ve revelationd u birlikte alsam sizce?
2'yi oynamadan Brotherhood ve Revolations oynanmaz. Önce 2'yi oynamanız lazım ki hikayeyi anlayasınız. Hemde 2 hepsinden kaliteli ve güzel bir oyun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.