AC Valhalla alınır mı?

Makaleler
3
AC Valhalla almak istiyorum ama fiyatı baya tuzlu. Sizce alınır mı? Bana biraz videolarda Odyssey'in kopyası gibi geldi. Hatta biraz değil baya Odyssey Viking DLC deseler şaşırmazdım.

Ya vallahi güzel diyorlar bilmıyorlar bir gördüğüm var beğenmeyen o da Dost Kayaoğlu. Sen bilirsin.(Şunu araya sıkıştırıyım grafikleri şahane ekran kartın iyise belki bakabilirsin.

Almanızı önermiyorum. 10 Aralık'a kadar bekleyin, Cyberpunk 2077 çıksın. Eğer oyun patlamazsa ve gerçekten çok beğenilirse parayı oraya yapıştırın. Tabii paranızı oyun harici, size daha fazla yararı olacak şekilde de harcayabilirsiniz.

Almanızı önermiyorum. 10 Aralık'a kadar bekleyin, Cyberpunk 2077 çıksın. Eğer oyun patlamazsa ve gerçekten çok beğenilirse parayı oraya yapıştırın. Tabii paranızı oyun harici, size daha fazla yararı olacak şekilde de harcayabilirsiniz.
Cyberpunk alıcam zaten Valhalla için değer mi emin değilim. Belki indirimde alırım.

Cyberpunk alıcam zaten Valhalla için değer mi emin değilim. Belki indirimde alırım.
Hiçbir halükarda değeceğini düşünmüyorum hocam, tabii bu size kalmış. Bazı Türk eleştirmenler oyunu beğenmiş, belki siz de beğenirsiniz ama verdiğiniz para belli. Ortalama bir oyundan bahsediyoruz, fiyatı da güzel olsa alın derdim. En azından indirim bekleyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı