AC: Valhalla alınır mı?

Erim Işıl

Decapat
Katılım
1 Mart 2022
Mesajlar
115
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Xbox Series S sahibiyim Microsoft Store'de AC Valhalla 600 TL'den 240 TL'ye düşmüş. Önceki serilerden AC 1, AC 3, AC 4, AC Revelations oynadım ve sevmiştim AC Valhalla fiyatına değer mi?
 
Bahsettiğiniz oyunlar ile AC: Valhalla çok farklı oyunlar.. Normal saldırı sisteminden, levelli düşman saldırı sistemine geçiyor. Çok farklı gelebilir..
 
Bence güzel oyun. Vikings teması seviyorsanız alabilirisiniz. Fakat saydığınız oyunlardan farklı. Souls gibi serbest savaş sistemine geçiş yaptılar. Level, RPG öğeleri falan geldi oyuna. AC gibi hissettirmeyebilir. Biraz oynanış videosu izleyip öyle alın derim.
 
Oynadığınız serilerden farklı bir oynanışa sahip. O yüzden alabilirsiniz. Valhalla'dan önce çıkan ikiliyi oynasaydınız kesinlikle almayın derdim. Ama direkt Valhalla oynayacağınız için hoşunuza gitmesi muhtemel.
 
Valhalla güzel oyun fakat arkadaşın söylediği gibi aynı seri olsa bile benzer değiller. AC Orings, AC Odyssey ve AC Valhalla diğer AC oyunlarından biraz daha farklı gelebilir ama ben bu 3 oyunda daha çok eğlenenlerdenim o yüzden öneririm.
 
A.c Valhalla'yı da severek oynadım ancak Odyssey'in yarısı kadar olamaz, o paraya değmez (kötü demiyorum o paraya değmez diyorum 2 söz arasında dağlar kadar fark var).
Valhalla yerine önce Odyssey almanızı öneririm.
 
Valla Odyssey'e de sahibim valhalla'ya da benim tercihim Valhalla'dan yana olacaktır. Oyun merak ettirdi sıkmadı beni oynarken tercih meselesi tabi ki. Beni kendine daha çok çekti, bende 200 civarlarında almıştım. Videolarınıda arkadaşların dediği gibi izleyin net kararı kendiniz verin. Savaş sistemine alışırsın bir türlü, tabi ki Ezio'nun gibi bir assasin'lik beklemek doğru olmaz, ama istersen o şekilde oynmayada çalışabilirsin. Oyun buna müsade etmiyor desek doğru olmaz, bazı bölgeleri tek başıma sessizce ele geçiriyorum sıkıntı yaşamadan.
 
Merhaba arkadaşlar. Xbox Series S sahibiyim Microsoft Store'de AC Valhalla 600 TL'den 240 TL'ye düşmüş. Önceki serilerden AC 1, AC 3, AC 4, AC Revelations oynadım ve sevmiştim AC Valhalla fiyatına değer mi?

120 saat oldu oyunu bitirdim ki yan görevler falan vardı daha yapılacak. Kesinlikle öneririm.
 
Pc de crackini 40 saat oynayıp sonra orijinalini alınca save dosyasını kurtaramadigim için krize girip bırakmıştım oyunu. Xbox series s aldım ve tekrar Valhalla alma niyetindeyim bende
 

Yeni konular

Geri
Yukarı