AC Valhalla Delux paket mi, Days Gone mı?

rukibamba

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Fildişi Sahili
Daha fazla  
Meslek
Network Sistem Mühendisi,Producer,DJ
Epic Games'de indirim var, bir türlü vaktim olmadı olmadı olmadı derken artık AC Valhalla almak oynamak istiyorum. Oynayan arkadaşlar, sizce değer mi almaya yoksa Days Gone mu alsam? 2'si arasında kararsız kaldım.

Days Gone klasik sıkıcı açık dünya görevleri bulunan bir oyun aynı şeyleri yaparsın sürekli motor sürüşü güzeldir. Valhalla'yı ben ilk çıktığı zaman oynamıştım çok pişman etmişti ama şu an fiyatı uygun bence oyun çok iyi olmasa da Days Gone yerine onu alırdım. Yalnız direk ana görevleri yap geç derim oyunu saçma sapan uzatmak için bomboş şeyler koymuşlar klasik Ubisoft ana görevlerin bazı kısımları güzel harbiden hoşuna gidecektir.

Diğer AC serilerini oynadıysanız (Origin, Odyssey) Valhala oynamayarak bir şey kaybetmezsiniz. Aksine para ve zamanınızı kurtarmış olursunuz. Adamların her oyunu aynı zaten :) O yüzden Days Gone öneririm. Ama ilk AC oyununuz olacaksa Valhalla daha uzun süren bir oynanış sunar. Açık dünyada yapacak daha çok aktivite bulursunuz. Vuruş hissiyatı adına bir şey barındırmasa da eğlendirir. Bu yüzden de Valhalla öneririm.

@rukibamba İki oyunu da 60+ saat oynamış biri olarak, her ne kadar birbirinden tamamen farklı yapım olsalar da Days Gone daha çok hoşuma gitti.

İkisi çok farklı yapımlar. Kendi zevkine göre hareket etmen daha doğru olur.

Ben Days Gone oynarken The Walking Dead serisini çok sevdiğim için daha çok keyif aldım. Valhalla'yı ise oynanıştaki tokluğu sevmediğim için her ne kadar viking temasını The Walking Dead kadar sevsem de oynayamadım. Senin zevkine kalmış tamamen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı