E Elderado Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 55 Çözümler 1 15 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. AC Valhalla oynarken ekranda diğer etkileşimler de çıkıyor (örneğin: Ateş hışırtısı, tahta parçalanması.) Bunları bir türlü kapatamadım, ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2021
Arkadaşlar merhaba. AC Valhalla oynarken ekranda diğer etkileşimler de çıkıyor (örneğin: Ateş hışırtısı, tahta parçalanması.) Bunları bir türlü kapatamadım, ne yapmam lazım?
redlions Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.433 Çözümler 9 Yer Rivia Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #2 Hocam zorluk ayarlarının orada ipucu yardımı vs. olması lazım oradan kapatın. Artı 0 Eksi
Dreamwalker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 2.792 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzakyol Başmühendis (YDO) 15 Nisan 2021 #3 Tam olarak neyi kastettiniz anlamadım, biraz detay verebilir misin ? Artı 0 Eksi
KS KS E Elderado Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 55 Çözümler 1 15 Nisan 2021 #4 Mesela ekran alınıtısında ateş hışırtıyor yazıyor bunların olmasını istemiyorum. redlions dedi: Hocam zorluk ayarlarının orada ipucu yardımı vs. olması lazım oradan kapatın. Genişletmek için tıkla... Maalesef böyle bir şey bulamadım. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.JPG 340,4 KB · Görüntüleme: 219 Son düzenleme: 15 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
Mesela ekran alınıtısında ateş hışırtıyor yazıyor bunların olmasını istemiyorum. redlions dedi: Hocam zorluk ayarlarının orada ipucu yardımı vs. olması lazım oradan kapatın. Genişletmek için tıkla... Maalesef böyle bir şey bulamadım.