AC Valhalla hangi platformdan alınmalı?

Hocalarım teşekkür ederim oyunu indirime girdiğinde Epic'den alacağım. AC Valhallayı Epic Games'den alıp oynayanlar da yardımcı olabilirse sevinirim. Her hangi bir sıkıntı ile karşılaşırmıyım Epic'de?
Hocam Epic üvey çocuk mu? Bir sıkıntı yaşamazsınız. Zaten UPLAY launcher'ı açıyor. Oradan oynuyorsunuz.

Hocam epicten alınmalı bence, epic'e bağlı kalmaksızın oynayabiliyorsun oyunu zaten, yani epicden alıp oyununu iki yerde görebiliyorsun. Ve epic gamesi silsen bile ona gerek kalmadan ubisoft connect ile oyuna girebiliyorsun.

Merhaba, AC Valhalla alacağım. Steam da olsaydı güzel olurdu ama yok maalesef. Sizce AC Valhalla'yı Epic Games'den mi Ubisoft Store'den mi almalıyım? Fiyattan bağımsız olarak cevaplarsanız sevinirim.
Bence Epic Games'i katmayın araya. Direk Ubisoft Connect'ten al. Bence Steam'den sonra açık ara en iyi platform o.
Arkadaşlar peki AC Valhalla'nın hangi paketini almalıyım?
Bütçen yetiyorsa en dolusunu al. Eğer zorlayacak ise seni Ultimate paketten ve şu iki tane genişleme var ya Wrath Of Druids bir de The Siege Of Paris'i salabilirsin ama yine de tavsiye ederim.

Merhaba, AC Valhalla alacağım. Steam da olsaydı güzel olurdu ama yok maalesef. Sizce AC Valhalla'yı Epic Games'den mi Ubisoft Store'den mi almalıyım? Fiyattan bağımsız olarak cevaplarsanız sevinirim.
İndirim zamanı epic de de ubisoft üzerinde de aynı fiyat oluyor ben epic den almıştım ubisoft hesabına bağlanıyorsun epic ile direk ubisoft connect üzerinden indirip oynuyorsun yani hiçbirşey farketmiyor. Benim tavsiyem ubisoft üzerinden alman çünkü karşılığında ubisoft coin ( veya krediydi tam hatırlamıyorum adını)alıyorsun o ne işe yarıyor dersen 100 coin %20 lik bir indirim sağlıyor sana oyun alımlarında vs. veya oyun içi içerikler alabiliyorsun.

Epic'den alıp Ubisoft'tan indirmeni tavsiye ederim. Epic üzerinden alınca zaten Ubisoft kütüphanene düşüyor. Daha indirimli Epic Games.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı