AC Valhalla mı, RDR 2 mi?

Ruzgar2

Kilopat
Katılım
27 Şubat 2017
Mesajlar
964
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, yeni indirim dönemi geldiğinde büyük ihtimalle tek atımlık bir kurşunum olacak. Sizce AC Valhalla mı almalıyım, RDR 2 mi almalıyım?
 
Çoğunluk neden RDR 2 öneriyor? Mesela ben orta çağ temasını kovboy temasına göre biraz daha fazla seviyorum. Buna rağmen ikisini de oynasam yine de RDR 2 yi daha mı fazla beğenirim?
 
Çoğunluk neden RDR 2 öneriyor? Mesela ben Orta Çağ temasını kovboy temasına göre biraz daha fazla seviyorum. Buna rağmen ikisini de oynasam yine de RDR 2'yi daha mı fazla beğenirim?

İşte bu yüzden bu iki oyunu karşılaştırman saçma. İkisi de tamamen farklı konseptte oyunlar. Hangisini daha çok seviyorsan onu al.
 
İşte bu yüzden bu iki oyunu karşılaştırman saçma. İkisi de tamamen farklı konseptte oyunlar. Hangisini daha çok seviyorsan onu al.
Hocam ortaçağ temasını biraz daha fazla sevitorum dedim. Kovboy temasını sevmem demedim. Hangisinin hikayesi,açık dünyası daha iyiyse ona yöneleceğim.
 
Odyssey desen baya düşünürdük ama bu söylediğin ikisi arasından tartışmasız net RDR2.


Farklı tür oyunları karşıaştırmayı her zaman saçma bulmuşumdur ama RDR2'de daha çok eğlenirsin.
 
Benim tercihim Valhalla olurdu. RTX 3070'li bir bilgisayarda en yüksek ayarlarda oynadım. Grafikleri, atmosferi vs. beni cezbetti.
 
Peki bu iki bilindik oyun dışında başka hikayeli, açık dünya, güzel grafikli oyun önerileriniz var mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı