AC Valhalla nasıldır?

100 saate yakın oynadım, hikayeyi daha bitirmedim ancak şu anda ilginç bir şekilde merak ediyorum devamında olacak şeyleri. Ben bu oyunlarda böyle sağda solda zırh parçaları toplamayı, gezmeyi dolaşmayı seviyorum dersen oyun çok iyi.

Bu sefer oyuna parry odaklı savaş sistemi, yağmalar, köy kasma gibi ilginç yenilikler getirilmiş. Ama 270 TL'ye değmez, ben uplay üzerinden 215 TL'ye aldım %20'lik bir indirim ile (100 sarı puan harcayarak) ama yine de indirim beklemeni öneririm eğer ki hidden blade ve vikinglere ekstra bir ilgin ve parry odaklı bir savaş sistemi sana gider mi emin değilsen biraz bekle indirime girince alırsın.
 
Son düzenleme:
22 saat oynadım ancak artık dövüş mekanikleri kabul edilemez dereceye gelmeye başladı. Oyunu bitirmeden sildim. Verdiğim paraya acıyorum. Odyssey çok iyiydi. Bu oyun dövüş mekanikleri ve hitbox açısından hata ile dolu. 5-6 ay sonra tekrar indirip denerim muhtemelen. Dark Souls'a özenmişler ancak yıllar yıllar önce çıkan DS1 oyununun mekaniklerinin tırnağı bile olamamışlar.
 

Geri
Yukarı