Oyun AC: Valhalla Ragnarök Edition 157,15 TL!

80-100 saat götürecek bir oyun deneyimi falan yok maalesef. Taş çatlasın 20 saat. Bitirdim bu oyunu. Ama bu kadar yani. Yan görev yapasın gelmiyor. Hikaye bittikten sonra devam etmiyorsun.
Merhaba. Origin (Amazon sayesinde) Odyssey (Gold Edition kendim satın aldım) var. Valhalla almayarak çok şey mi kaçırıyorum sizce?

Hocam DLC'ler bayağı uzun sürüyor çok zevk alırsınız.
Hocam bu Ragnarok'ta galiba 2 DLC yokmuş. Ben oyunun tüm DLC'lerini, hikayesini oynamak istiyorsam hangi sürümü almalıyım?

Bir şey kaçırmıyorsun hocam. Oynamasam umurumda olmazdı. Hediye gelince oynamıştım.

Şahsen katılmıyorum birçok farklı savaş stili yaratabilirsiniz ben çok zevk aldım haritadaki her şeyi açtım neredeyse DLC'ler hepsi bitik oyun gayet zevkli. Birbirini tekrar eden görevlerde bu nehir savaşları dışında pek rastlamadım Türkçe yama ile oynadım bazı yerlerde duygusal olaylar bile vardı.

Hocam bu Ragnarok'ta galiba 2 DLC yokmuş. Ben oyunun tüm DLC'lerini, hikayesini oynamak istiyorsam hangi sürümü almalıyım?

Season Pass'ya da ultime Edition olabilir hocam sürümlerin içinde neler olduğuna bakabiliyorsunuz laucher üzerinden :)

Şahsen katılmıyorum birçok farklı savaş stili yaratabilirsiniz ben çok zevk aldım haritadaki her şeyi açtım neredeyse DLC'ler hepsi bitik oyun gayet zevkli. Birbirini tekrar eden görevlerde bu nehir savaşları dışında pek rastlamadım Türkçe yama ile oynadım bazı yerlerde duygusal olaylar bile vardı.

Season Pass'ya da ultime Edition olabilir hocam sürümlerin içinde neler olduğuna bakabiliyorsunuz laucher üzerinden :)
Hocam yama link var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı